Met twee jaar winkelervaring en zes jaar motor rijervaring kan Mandy Bogaards je vrijwel alles vertellen over motorkleding en alles daaromheen. Mandy is sociaal en is niet op haar mondje gevallen. Hierdoor kan ze dan ook goed haar kennis over motorkleding overbrengen en heeft ze altijd een weerwoord klaar staan. Mandy is iemand met hart voor de zaak, ze heeft de juiste instelling en is er niet vies van om de handen uit de mouwen te steken.interview-motorkledingcenter-mandy4

Watersport, dansen en motorrijden

Mandy is in haar vrije tijd het meeste te vinden op het water, bij vrienden of op de dansvloer. Wakeboarden, surfen, wakesurfen, waterskiën, Mandy heeft het allemaal gedaan en haar passie ligt dan ook overduidelijk bij de watersport. In de wintermaanden wordt er niet meer gesurft maar wordt er gedanst. Mandy heeft een tijd op salsadansen gezeten maar danst tegenwoordig alleen nog tijdens het uitgaan.interview-motorkledingcenter-mandy-bogaards2Watersport als ontspanning en motorrijden als uitlaatklep. Motorrijden kan eigenlijk niet ontbreken als je bij MotorKledingCenter werkt. Mandy is geen intensieve motorrijder maar weet door de kilometers die ze gemaakt heeft wel hoe motorkleding moet zitten en waar je op moet letten.

Voorafgaand aan MotorKledingCenter

Het werkverleden van Mandy is uiteenlopend en opmerkelijk. Mandy is als 18-jarige barvrouw ooit begonnen aan haar carrière. Met een aantal jaar horeca ervaring op zak, is Mandy vertrokken naar Amerika, waar zij een jaar heeft gewerkt in een luxe hotel. Eenmaal terug in Nederland was ze toe aan een carrière switch.

Mandy had altijd al affiniteit met auto’s en motoren en kwam toentertijd een vacature voor autoverkoper tegen. Na een sollicitatiegesprek bij dit bedrijf was Mandy aangenomen en kon ze bij een BOVAG-autobedrijf aan de slag. Niet heel lang daarna kwam er een nieuwe uitdaging op haar pad en heeft ze de autodealer ingeruild voor een bedrijf die zich specialiseerde in voertuigbeheersing. Mandy begeleide daar slipcursussen, offroad cursussen en circuit cursussen. Helaas ging dit bedrijf over de kop en moest Mandy op zoek naar iets nieuws. MotorKledingCenter had in dezelfde periode een vacature open staan voor verkoopspecialist. Mandy had, gezien haar affiniteit met motorrijden hierop gereageerd en was na een kort maar krachtig sollicitatiegesprek vrijwel direct aangenomen.

Mandy over MotorKledingCenter

Tijdens mijn sollicitatiegesprek voelde ik al gelijk een klik. MotorKledingCenter biedt me uitdaging en een leuke werksfeer. Ik ben nu twee jaar werkzaam bij MKC en dat bevalt me nog steeds heel goed. Afgelopen twee jaar heb ik het bedrijf flink zien groeien en ik verwacht dat dit de komende tijd wel zo zal blijven. Het is leuk om onderdeel te zijn van een sterk groeiend bedrijf en het is duidelijk merkbaar dat al het personeel hetzelfde doel voor ogen heeft (specialisme en kwaliteit!).interview-motorkledingcenter-mandy3

 Interview Mandy Bogaards:

 1. Wat is je droommotor?

Kawasaki Z750 2009.

 1. Hoe zou je jezelf omschrijven in één woord?

Blond.

 1. Wat zijn je hobby’s?

Watersport, dansen en motorrijden.

 1. Waar woon je en in welk MKC filiaal werk je?

Ik woon in Alphen aan den Rijn en werk in MKC Hazerswoude.

 1. Wat is je specialiteit binnen MotorKledingCenter?

Motorkleding.

 1. Wie is je droomvrouw of droomman?

Chris Hemsworth.

 1. Wat is het verste punt waar je bent geweest op de motor?

De Ardennen.

 1. Wat is je minst favoriete vervoer?

De fiets.

 1. Wat is je favoriete motorkledingmerk?

Segura.

 1. Wat zou je doen met één miljoen?

Mijn spullen pakken en een wereldreis gaan maken.

 1. Wat is de grootste blunder die ooit hebt gemaakt op werk?

Ik ben met de bedrijfsbus tegen een paaltje aangereden.

 1. Waar droomde jij als kind van om later te doen?

Heel rijk worden! (nog niet gelukt)

 1. Race, tour, allroad, urban, custom of offroad?

Race.

 1. Hoeveel motorkilometers maak je gemiddeld per jaar?

1.000km per jaar ongeveer.

 1. Waar kunnen we jou voor wakker maken?

Chris Hemsworth.

 1. Wat is je droomplek om met de motor te rijden?

Nieuw-Zeeland.