Het is bijna zover! Nog 10 dagen en dan staat de jaarbeurs in Utrecht weer vol in het teken van motorrijden. Een evenement die je als motorrijder eigenlijk niet mag missen. Het is alweer de 32e editie en ook dit jaar zijn er vele uiteenlopende exposanten die er weer een gezellig motorfeestje van gaan maken.

Een greep uit de activiteiten van motorbeurs Utrecht

Wal(HAL)la 7 wordt weer omgetoverd tot een waar motorparadijs.  In deze hal presenteren grote motorimporteurs hun nieuwste modellen, wat zorgt voor een ware traktatie voor het oog. De andere hallen zijn rijkelijk gevuld met motordealers, reisorganisaties, verzekeringen en alle uitrusting voor jouw en je motor. Eigenlijk alles wat ook maar een beetje met motorrijden te maken heeft, vind je terug op de motorbeurs Utrecht.

motorbeurs utrecht 2016 ducati

Voor het nodige spektakel zijn er op het buitenterrein stuntshows waar stuntrijders hun uitzonderlijke motorskills laten zien. Op dit buitenterrein is er voor kinderen de Junior Riding Experience. Een activiteit waar kinderen tussen 5 en 15 jaar zelf een keer het motorrijden kunnen ervaren.  Op het buitenterrein naast hal 12 is er voor de mensen zonder motorrijbewijs de mogelijkheid een proefles te volgen. Deze proefles laat ze kennis maken met het motorrijden. Daarnaast kan je op dit terrein proefrijden op een elektrische BMW motor voor een nieuwe beleving onder het motorrijden.

motorbeurs 2016 motorstunts

Er is met iedereen rekening gehouden, van de 20 jarige supersport motorrijder tot de 60 jarige chopper rijder. De motorbeurs wordt georganiseerd voor motorrijders door motorrijders. Dit zie je onder andere terug aan faciliteiten zoals een gratis motorparkeerplaats en een garderobe voor je helm.

Kortom: er is genoeg te doen voor jong en oud en het beloofd ook dit jaar weer een fantastische motorbeurs te worden.

 

Openingstijden en tickets motorbeurs Utrecht 2016

Openingstijden voor bezoekers:

Donderdag 18 februari 10.00 – 22.00 uur
Vrijdag 19 februari 10.00 – 22.00 uur
Zaterdag 20 februari 10.00 – 18.00 uur
Zondag 21 februari 10.00 – 18.00 uur

Koop je tickets bij ons en ontvang een voucher voor een gratis helm reiniger.

tickets motorbeurs utrecht

Wij van MotorKledingCenter hebben er weer zin!

motorkledingcenter motorbeurs 2016