‘Een hobby mag geld kosten’ maak je jezelf nog wijs voordat je je pinpas tevoorschijn tovert en afrekent bij de kassa. Dat motorrijden geen goedkope bezigheid is hoeven we elkaar niet meer uit te leggen, toch wil je geen concessies maken op je looks en bescherming. Betekent dit dat je spaarrekening dan altijd geplunderd moet worden wanneer je iets toevoegt aan je motoroutfit? Zeker niet! Met de hoge kortingen in onze motorkledingoutlet hou je geld over en met de huidige benzineprijzen kunnen we dat allemaal goed gebruiken!

MKC Moto motorkledingoutlet: hoge korting op alles van motorkleding tot helmen en laarzen

Aan het eind van elk motorseizoen wordt er in onze 18 premium winkels plaatsgemaakt voor de nieuwe collecties. Voorheen werden producten uit uitlopende collecties vervolgens aangeboden in het outlet gedeelte van onze winkels. Daar hebben we nu verandering in gebracht: voortaan vind je al onze motorkledingoutlet producten gecentraliseerd terug op twee locaties: MKC Moto Rotterdam en MKC Moto Kortrijk.

mkc moto, outlet, rotterdam, korting

Denk bijvoorbeeld aan motorkleding van premium merken zoals Richa, Alpinestars, Dainese, REV’IT! Maar ook aan motorhelmen van HJC, LS2, Scorpion en Shoei. Kortom voor alles wat je maar zoekt; variërend van motorhelmen tot motorkleding, schoenen en laarzen kun je terecht in deze motorkledingoutlets. Met kortingen die oplopen tot wel 70% is een bezoek interessant voor zowel de doorgewinterde als de prijsbewuste of beginnende motorrijder.

motorkleding, outlet, korting

Lage prijzen en hoge service

Als motorrijder – man of vrouw – verlang je naar een motoruitrusting waarin je je prettig voelt én die je bijstaat tijdens de ritten die in het verschiet liggen. Onze specialisten in de winkel helpen je graag op weg met eerlijk advies en een uitgebreid aanbod. Of je nu dagelijks door weer en wind naar je werk forenst of dat je de grenzen opzoekt op het circuit, samen helpen we jou aan de perfecte motoroutfit. Vanzelfsprekend staat de koffie voor je klaar. Bij MKC Moto Rotterdam kun je tevens ook terecht voor een Shoei Personal Fitting afspraak.

Bezoek de grootste motorkleding outlets

motorkledingoutlet

Rotterdam Strickledeweg 112, 3044 EL [NL]

De centrale ligging direct langs de A20 maakt MKC Moto Rotterdam – in Spaanse Polder – perfect bereikbaar voor motorrijders uit het Westland, Den Haag, Delft en Gouda. Met uitstekende parkeergelegenheid voor de deur. Openingstijden en meer informatie.

motorkleding,korting,outlet,kortrijk

Kortrijk Engelse Wandeling 2, 8500 [BE]

De winkel is vlot bereikbaar via de R8 en ligt aan de afrit Marke/Pottelberg. Naast de outlet collectie op de bovenste verdieping, kun je in deze winkel ook terecht voor alle nieuwe collecties! Openingstijden en meer informatie.