Het paasweekend staat voor MKC Moto en Moto Rotterdam in het teken van de Grand Opening. We heten je welkom in een nieuw interieur op de eerste etage van Moto Rotterdam. In Spaanse Polder tref je voortaan nog meer motorplezier door de opening van het eerste Honda Dream Dealer concept van Nederland. Naast Ducati en Kawasaki kun je nu ook voor Honda terecht aan de Strickledeweg. Vier je de Grand Opening met ons mee?

Op zaterdag 31 maart zal de Honda showroom feestelijk worden geopend. Daarnaast zullen er hapjes en drankjes voorzien zijn en is er een heuse primeur uit de stal van Honda. Bij MKC Moto zijn de Alpine specialisten aanwezig voor gehoorbescherming op maat. De seizoenstart is ook nog in volle gang met 20% korting op het tweede product, en je maakt kans op een gloednieuwe motor!

Moto Rotterdam Honda Dream Dealer

MKC Moto is het gehele paasweekend geopend. Eerste en tweede paasdag van 12:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur. De Grand Opening met Moto Rotterdam is op zaterdag 30 maart en maandag 1 april. Moto Rotterdam is met de showroom op eerste paasdag gesloten.

MKC Moto Rotterdam Grand OpeningMKC Moto Rotterdam biedt voor iedere motorrijder passende motorkleding. Van nieuwste collecties A-merken tot een grote partij outlet motorkleding die wekelijks wordt aangevuld. Daarnaast kun je er terecht voor de laatste innovaties op het gebied van motorkleding: airbagsystemen, communicatie en Shoei Personal Fitting.

MKC Moto Rotterdam Tech-Air dealer

In onze winkel staan we 7 dagen per week en op feestdagen voor je klaar, met in het seizoen een koopavond op vrijdag.