fbpx

Nu in maart de dagen meer en meer gevuld worden met zonuren begint de motorolie bij menigeen te stromen. Wat is nu een mooiere seizoenstart dan die met het motorpak uit jouw dromen? Je maakt bij MKC Moto namelijk kans op het winnen van een Dainese racepak naar eigen ontwerp én volledig op maat ter waarde van 2500 euro.

Laat je creativiteit de vrije loop in de Dainese Configurator

In deze design contest krijgt jouw creativiteit de vrije loop in de Dainese Configurator met kans om het ontwerp daadwerkelijk te winnen. Dainese Custom Works geeft je alle vrijheid om voor een one-of-a-kind nekkendraaier of voor een ontwerp te gaan dat naadloos past bij het kleurenpalet van je motor. Inclusief logo’s, teksten of zelfs prints.

Dainese Custom Works Contest

Dainese Custom Works pakken worden in Italië gefabriceerd en gaan door dezelfde handen als die aan de pakken van Valentino Rossi en andere iconen hebben gewerkt. En vandaag de dag nog altijd de pakken van topcoureurs fabriceren. Zo wordt jouw ontwerp gemiddeld binnen 8 weken tot een waar kunststuk verheven.

Dainese Custom Works Contest, zo doe je mee

Om deel te nemen aan de Custom Works Contest volg je @mkcmoto of @mkcmoto_be op Instagram. Je upload je ontwerp tussen vrijdag 18 maart en maandag 18 april en tagt ons in het bericht of jouw story. Hieruit volgt een top 10 waarna het publiek stemt op het beste ontwerp. Vrijdag 22 april wordt de winnaar bekendgemaakt.

Dainese Custom Works Centers bij MKC Moto

Vorig jaar is het Custom Works Center bij MKC Moto stilletjes geopend. Zo zijn de vestigingen in Assen, Hazerswoude, Veghel en Zemst (B) in staat om een maatpak aan te meten en jou als klant te ondersteunen bij de configuratie van het eigen ontwerp.

Dainese Custom Works Configurator

Kelvin de Wit


Kelvin z'n opvoeding bestond al vanaf jonge leeftijd uit motorrijden. Hoewel puur voor de fun, schroomt hij er niet voor om een volle dag in het zadel van zijn S1000RR te stappen. Een doppio espresso is wat hem de hele dag scherp houdt en op onze marketingafdeling is hij de rots in de branding.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder uw e-mail adres in om updates en promoties te ontvangen.

We gebruiken uw e-mail adres alleen voor gerichte MotorKledingCenter emails.