De dagen lengen en dat betekent dat de start van het motorseizoen dichterbij komt. Na 2 jaar hebben wij er in ieder geval naar uitgekeken! Van 23 tot en met 26 februari 2023 vindt de MOTORbeurs Utrecht plaats in de Jaarbeurs.

Shuttledienst vanaf MKC Utrecht op zaterdag 25 februari

Wil jij met je auto of motor naar het evenement? Onze pendeldienst rijdt gratis van MKC Utrecht, gevestigd aan de Savannahweg 43,  naar het event. Als je reserveert, ben jij naast een zit- en/of staanplaats, zeker van een gratis parkeerplaats bij MKC Utrecht. De bus vertrekt om het halfuur vanaf 09.30 uur. De MOTORbeurs begint om 10.00 uur. Via onze gratis shuttledienst kan jij onbezorgd naar de MOTORbeurs Utrecht. Daarnaast ontvang je bij MKC Utrecht een goodiebag op vertoon van jouw busticket.

 

 

Motorbeurs activiteiten 2023

Geniet van spectaculaire motorshows, bekijk de nieuwste motoren, test je rij skills, sluit je aan bij een community en koop je nieuwe motor(outfit) tijdens het tofste en het grootste motorevenement van het jaar! Ben jij een echte avonturier? Binnen het thema ‘Explore’ vind je alles wat komt kijken bij het maken van reistochten: van bagageoplossingen tot trainingen en van navigatiesystemen tot drones. Ontmoet nieuwe motorclubs, waar jij je thuis bij voelt en wie weet staat de volgende rit na afloop van de dag op de planning. Wil je milieuvriendelijker de weg op? Verschillende merken introduceren elektrische modellen en kom alles te weten over de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de motorbranche. Voor iedereen die graag aan zijn of haar motorfiets sleutelt, is er het thema ‘Customizing’ met special paint en pinstriping. Nog een tal van activiteiten staan uitgelicht op de MOTORbeurs website.

 

Jaarbeurs Welcome App

Met Jaarbeurs Live app kan jij straks jouw eigen programma samenstellen en vind jij als bezoeker de exposanten die aansluiten bij het thema dat je zoekt. Je ziet ook in een oogopslag waar het druk of rustig is. Hiermee stelt het de organisatie in staat om veiligheid te waarborgen en kan jij bepalen of je een bezoek aan een bepaald deel van de beurs wilt uitstellen. De app geeft ook praktische zaken weer als ticketinformatie.

Extra informatie
MOTORbeurs Utrecht is van donderdag 23 februari tot en met zondag 26 februari 2023 in Jaarbeurs Utrecht. Donderdag 23 en vrijdag 24 februari is de beurs geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag 25 en zondag 26 februari is de beurs geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Op MOTORbeurs Utrecht zijn de tickets voor het evenement te koop.