fbpx

Wat eigenlijk een feest jaar had moeten worden voor MotoZoom eindigde in een catastrofe. In het 25de bestaansjaar werd het bedrijf met twee winkels in Amsterdam en Utrecht failliet verklaard. Na een tijd van onzekerheid hebben we heugelijk nieuws te melden. MotorKledingCenter is namelijk de nieuwe eigenaar waarmee het totaal aantal winkels – met MotorKledingCenter Assen –  nog dit jaar op 8 zal komen. Op deze manier werken we door aan een land dekkend netwerk aan winkels.

“Hoewel een overname in eerste instantie niet was voorzien, zijn Utrecht en Amsterdam geografisch gezien erg interessant voor ons. Bovendien zagen wij MotoZoom als een mooi bedrijf met enthousiaste medewerkers en een hoge mate van service. Hierdoor hebben zij een grote vaste klantenkring op weten te bouwen. Wij kijken ernaar uit om deze klanten te verwelkomen in onze winkels met een aantal bekende gezichten op de vloer en een uitgebreider assortiment. Natuurlijk mag onze bekende Bikers Lounge ook in Amsterdam en Utrecht niet ontbreken.” Aldus directeur Mark Bos.

Achter de schermen is al druk begonnen met het overplaatsen van de voorraden naar Utrecht. Na MOTORbeurs Utrecht zal in dit filiaal een grote faillissementsuitverkoop plaatsvinden. Van 29 februari t/m 22 maart zullen daar restanten tegen bodemprijzen worden aangeboden. Voor Amsterdam zal er een nieuwe locatie volgen die na een verbouwing later dit seizoen zal opengaan. Uiteraard houden we je van de ontwikkelingen op de hoogte via onze social media.

Omdat service een van onze drijfveren is vinden we het belangrijk om ook met MotoZoom klanten die gedupeerd zijn door het faillisement in contact te treden om te kijken naar een mogelijke oplossing. Hiervoor heeft onze klantenservice een speciaal e-mailadres geïntroduceerd: zoom@motorkledingcenter.nl.

Zoek jij nog een leuke (bij)baan in Utrecht of Amsterdam? Solliciteer dan snel via onze vacaturepagina.

MotoZoom overname door MotorKledingCenter

Kelvin de Wit


Kelvin z'n opvoeding bestond al vanaf jonge leeftijd uit motorrijden. Hoewel puur voor de fun, schroomt hij er niet voor om een volle dag in het zadel van zijn S1000RR te stappen. Een doppio espresso is wat hem de hele dag scherp houdt en op onze marketingafdeling is hij de rots in de branding.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder uw e-mail adres in om updates en promoties te ontvangen.

We gebruiken uw e-mail adres alleen voor gerichte MotorKledingCenter emails.