Alsof het zo is afgesproken doet de zon steeds beter haar best om de overhand te krijgen. Menig motorrijder is sinds 1 maart uit de winterstop met de motorverzekering en klaar voor het nieuwe seizoen. Tijdens de MKC Moto Seizoenstart maken we er een feestelijk moment van. Waarbij je kans maakt op fantastische prijzen, met als hoofdprijs: de Yamaha XSR700 Xtribute motor.

We kennen allemaal dat moment tegen het einde van het seizoen dat je motoruitrusting wel wat aan vernieuwing toe is. Die motorhelm die toch echt z’n beste tijd heeft gehad, of handschoenen waar de gaten in vallen. Om je dit seizoen geen valse start te geven ontvang je bij MKC Moto 20% korting* op het tweede product. Tijdens de actieperiode van 15 maart t/m 14 april. Waarbij je automatisch kans maakt op de schitterende seizoenstart prijzen. Hoe? Dat vertellen we je in deze blog.

MKC Moto Seizoenstart, win een Yamaha XSR700 Xtribute

Hoe maak ik kans op de hoofdprijs en andere prijzen tijdens de seizoenstart?

Wanneer je in de actieperiode een aankoop doet van minimaal 100 euro maak je automatisch kans op de Yamaha XSR700 of de andere prijzen. De tweede prijs is een Richa Infinity 2 Adventure all-season outfit, compleet met schoenen en handschoenen. De derde prijs is een van de 3 Shoei Neotec 3 helmen. En als troostprijs maak je kans op 1 van de 25 MKC Moto cadeaukaarten van 50 euro.

Je vergroot je kansen bij grotere aankopen. Voor elke 100 euro heb je automatisch één extra minkans. Dat zijn dus 2 win kansen bij 200 euro en 5 win kansen bij 500 euro. Wil je nu meer weten over de exacte voorwaarden, bekijk dan onze seizoenstart actiepagina.

Vier de seizoenstart 2024 mee in onze 18 winkels en online

Je profiteert zowel online als in onze winkels van de kortingen en maakt kans op de seizoenstart prijzen door je aankoop op je geregistreerde klantaccount te doen. Bezoek ons tussen 15 maart en 14 april. Zowel in een van de 18 winkels als online. De winnaars worden op 15 mei bekendgemaakt.

MKC Moto Tilburg motorkledingwinkel