Het bezoek van Anneke en Huibert aan MKC Moto Uithoorn was er één uit nood geboren. Wat een mooi motorseizoen had moeten worden met het inruilen van de Yamaha FJR1300 voor een nieuwere R1200RT toerbuffel kreeg in de loop van het seizoen een nare wending. Verrast door een bemodderde Drentse landweg sloeg het noodlot toe. Ze gingen met motor en al onderuit. Eenmaal hersteld en nog maar net bekomen van de schrik werd het tijd voor een nieuwe uitrusting.

Te midden van de GORE-TEX Days werd MKC Moto Uithoorn aangedaan en niet onverdienstelijk zo blijkt later. De volledige Richa Atlantic 2 GORE-TEX sets, GORE-TEX laarzen en -handschoenen bleken hun lot naar Schotland. De 9-daagse motorrit die aangeboden wordt in samenwerking met Horizon Motorreizen voelt als een pleister op de wond. Om het motorseizoen 2024 op een geweldige manier af te trappen.

Op vrijdag 15 december werd de prijs dan daadwerkelijk overhandigd door Patrick, Storemanager in Uithoorn die Anneke en Huibert vanaf het begin heeft ondersteund en geadviseerd. Waar ze tijdens een kop koffie nog altijd vol lof over spreken. Klaar voor nieuwe avonturen met als eerste op de agenda de reis naar Schotland. Bij het doorvragen dromen ze nog van een motorreis naar Noorwegen om daar de Atlantic Road en Lofoten aan te doen. Volledig in nieuwe uitrusting en de R1200RT die weer volledig hersteld is.

We wensen Anneke en Huibert een geweldige ervaring toe in Schotland. En dan spreek ik denk ik namens ons allemaal. Een motorreis om van te dromen. Mede mogelijk gemaakt door Horizon Motorreizen, én nu terugkijkend: onze topper in Uithoorn, Patrick.

Motorreis naar Schotland winnaars Horizon Motorreizen