Dit voorjaar openen in Veghel de deuren van onze 5e winkel, waarin motorrijden centraal staat. Een nieuwe winkelervaring in de vorm van een MotorKledingCenter Boutique waarmee een knussere setting wordt neergezet. Het 1000m2 winkeloppervlak, ingericht met shop-in-shops van toonaangevende merken zal jou als motorrijder zich thuis laten voelen.

Te midden van gezellige terrasjes rijd je de motor voor het monumentale pand aan de Molenstraat. Waar we je eenmaal binnen de nieuwste collecties van onze A-merken presenteren. Zeven dagen per week kan je terecht voor persoonlijk advies en begeleiding bij het samenstellen van jouw motoruitrusting. Door het privé parkeerterrein direct achter het pand kun je de auto en motor veilig parkeren en biedt dit terrein de mogelijkheid tot het organiseren van evenementen en het verwelkomen van groepen motorrijders.

De welbekende Bikers Lounge zal het middelpunt vormen van de winkel. Waar onder het genot van een goede kop koffie kan worden bijgepraat over onze gezamenlijke hobby en waar het terras voor de deur bij zomerdagen erg prettig vertoeven is. De ligging maakt MotorKledingCenter Veghel bij uitstek geschikt als start-, eindlocatie of tussenstop bij een motorrit door de Meijerij.

De Boutique zal de collecties van uiteenlopende merken voor elk type rijder en in diverse prijsklassen bevatten, zodat je als motorrijder hoe dan ook zult slagen in het samenstellen van jouw motoroutfit.

Voordat de deuren in het stadshart van Veghel openen, is er nog veel werk te verzetten. Het winkelplan is gerealiseerd, de store-manager is aangesteld en de zoektocht naar enthousiaste verkoopmedewerkers met een passie voor motorrijden is gestart. Zo zijn we op zoek naar part-time verkopers en weekendkrachten die we zullen klaarstomen tot specialisten.

De geplande opening van MotorKledingCenter Veghel is medio maart 2019. Tot die tijd zal er nog flink worden gewerkt aan de inrichting, die een industriële en knusse uitstraling zal krijgen. Wil je niets missen van dit alles? Via Facebook houden we je op de hoogte. Uiteraard verwelkomen we je graag voor een kop koffie op het moment dat de deuren geopend zijn.

MotorKledingCenter Boutique Veghel

Hoe MotorKledingCenter is begonnen

Inmiddels gaat onze geschiedenis 13 jaar terug, toen we besloten om in 2006 van onze passie, ons werk te maken. In Hazerswoude-Rijndijk openden de deuren van onze eerste winkel. Nog altijd zijn we een familiebedrijf waarmee we zijn uitgegroeid tot de grootste motorkledingspecialist van de Benelux. Met superstores in Hazerswoude-Rijndijk, Tilburg, Zemst (België), Zutphen en binnenkort Veghel helpen we motorrijders aan de best passende motoroutfit.

Wij zien een mooi motorjaar tegemoet en kunnen niet wachten op de opening! Wil je op de hoogte blijven? Via onze Facebook pagina houden we je op de hoogte van updates rondom de winkel in Veghel. Zie je jezelf al werken in de motorbranche in een jong bedrijf vol enthousiastelingen, dan kun je solliciteren op één van de openstaande vacatures.