fbpx

8 augustus 2020 bundelen we onze krachten door een nieuwe winkel te openen in Limburg. Samen met Motorcenter Venlo vormen we de go-to locatie in het Noord-Limburgse. Zoals we dat eerder bij Motorkledingcenter Zemst deden, zullen we de bovenverdieping innemen. In dit geval kleurt het niet groen, maar KTM oranje. Deze winkel zal 1100 m2 beslaan en geheel volgens het onlangs geopende MKC Assen concept.

Zaterdag 8 en zondag 9 augustus is de Grand Opening en om dit te vieren geven we 4 dagen lang kortinge in alle winkels en online. De voorbereidingen zijn voorbij, het personeelsteam is compleet en we zijn bezig met de laatste loodjes om de Motorkledingcenter huisstijl te implementeren. Zoals gebruikelijk zal de Bikers Lounge het centrale middelpunt vormen en dienen als ideale koffiestop voor mooie ritten in de omgeving en net over de grens in Duitsland.

Door de locatie in Venlo te betreden hopen we tevens de deuren richting Duitsland op een kier te hebben staan, in onze ambitie om in de toekomst daar voet aan de grond te zetten. Dit alles behoort tot de groeiambities om zoveel mogelijk mensen van onze service gebruik te laten maken en te laten profiteren van de MKC beloftes.

De laatste loodjes:

Kelvin de Wit


Kelvin z'n opvoeding bestond al vanaf jonge leeftijd uit motorrijden. Hoewel puur voor de fun, schroomt hij er niet voor om een volle dag in het zadel van zijn S1000RR te stappen. Een doppio espresso is wat hem de hele dag scherp houdt en op onze marketingafdeling is hij de rots in de branding.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder uw e-mail adres in om updates en promoties te ontvangen.

We gebruiken uw e-mail adres alleen voor gerichte MotorKledingCenter emails.