fbpx

Voordat je verder leest zou ik zaterdag 18 mei alvast vrijhouden. Dan worden namelijk twee ingrediënten voor het perfecte weekend gecombineerd: motorrijden en barbecueën. Wij krijgen er al trek van! In samenwerking met Only for Men wordt de eerste editie van Bikers & Friends georganiseerd. Voor deze editie doen we het oosten van het land aan voor een prachtige rit langs verschillende Hanzesteden.

Een dag vol activiteiten waarbij gestart wordt bij Only for Men in Doesburg, waarna bij MotorKledingCenter Zutphen een lunch is ingelast. Om vervolgens richting de rooksignalen terug naar Doesburg te rijden voor een afsluitende barbecue. Tijdens deze dag zijn er verschillende activiteiten gepland waarbij je ook kans maakt op leuke prijzen.

Het mooiste moet nog komen en dat is dat het jou helemaal niets kost! Inschrijven is wel vereist en dat kan via de website van Only for Men. Naast een plekje voor jou reserveren we dan ook goed weer. Rijd je graag mee? Aanmelden kan hier.

Het programma deze dag:

  • 10.15 – 11.00 uur: start route
  • 13.00 – 14.00 uur: aanvang lunch bij MotorKledingCenter
  • 17.00 uur: BBQ bij Only for Men Doesburg
  • 19.00 uur: einde

BIkers & Friends event in samenwerking met Only for Men

Kelvin de Wit


Kelvin z'n opvoeding bestond al vanaf jonge leeftijd uit motorrijden. Hoewel puur voor de fun, schroomt hij er niet voor om een volle dag in het zadel van zijn S1000RR te stappen. Een doppio espresso is wat hem de hele dag scherp houdt en op onze marketingafdeling is hij de rots in de branding.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder uw e-mail adres in om updates en promoties te ontvangen.

We gebruiken uw e-mail adres alleen voor gerichte MotorKledingCenter emails.