fbpx

De oliebollen en uitgebreide diners achterlatend zijn we aanbeland in 2021, wat hét jaar moet worden. De goede voornemens zitten er nog goed in. Voor ons betekent dat internationaal uitbreiden en daar hebben we een nieuwtje over! Vanaf heden zal MotoReflex, een gerenommeerde motorkledingzaak in Kortrijk – België – ook onder onze vleugels van MKC Moto vallen.

Door de overname van MotoReflex bedienen we een regio die voor ons nieuw is. Bovendien hebben we hiermee een extra servicepunt voor onze webshop klanten. Gelukkig hoeven de trouwe klanten niets te vrezen, want het serviceniveau houden we op peil en ook de bekende gezichten zullen blijven.

MKC Moto in Kortrijk na MotoReflex

Voordat we daadwerkelijk de overgang maken naar MKC Moto valt er in Kortrijk nog het nodige op te ruimen. Daarom hebben we de januari maand extra aantrekkelijk geprijsde Solden om zodoende ruimte te maken voor de nieuwste collecties. Vanaf februari zal Kortrijk daadwerkelijk de vlag van MKC Moto voeren.

De store in Kortrijk zal zo’n 2000 m2 motorkleding blijven beslaan en is daarmee de grootste aanbieder in de regio en dichtbij de Franse grens gelegen. Waardoor de stap naar de Franse markt niet groot meer is. Graag verwelkomen we je vanaf februari in onze nieuwe winkel, of natuurlijk eerder om van de speciale Solden aanbiedingen te profiteren.

MKC Moto Kortrijk MotoReflex

Kelvin de Wit


Kelvin z'n opvoeding bestond al vanaf jonge leeftijd uit motorrijden. Hoewel puur voor de fun, schroomt hij er niet voor om een volle dag in het zadel van zijn S1000RR te stappen. Een doppio espresso is wat hem de hele dag scherp houdt en op onze marketingafdeling is hij de rots in de branding.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder uw e-mail adres in om updates en promoties te ontvangen.

We gebruiken uw e-mail adres alleen voor gerichte MotorKledingCenter emails.