Vaderdag komt eraan! Als je vader een passie heeft voor motorrijden, dan hebben we enkele cadeau-ideeën om een glimlach te toveren op zijn gezicht. We hebben de top 5 motorcadeaus voor Vaderdag voor jou op een rij gezet! Ontdek hoe jij je vader kunt verwennen met (een van) deze geschenken!

Balaclava

Rijd je vader het hele jaar door op de motor? Een balaclava is dan het perfecte cadeau. Een balaclava beschermt hem tegen verschillende weersomstandigheden. Of het nu koud is in de winter of de zon fel schijnt in de zomer, een balaclava biedt comfort en bescherming. In de zomer voorkomt het dat insecten in zijn jas of helm terechtkomen en in de winter vat hij minder snel kou. Onze balaclava’s zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die ademend en vochtregulerend zijn, zodat je vader comfortabel kan blijven rijden. Vind hier ons uitgebreide assortiment.

Top 5 motorcadeaus voor Vaderdag!

Tool roll

Voor de vaders die graag zelf sleutelen aan hun motor is een tool roll een onmisbaar accessoire. Met een tool roll kan je vader al zijn essentiële gereedschappen georganiseerd en binnen handbereik houden tijdens zijn ritten. Onze tool rolls zijn speciaal ontworpen voor gebruik op de motor en bieden voldoende opbergruimte voor verschillende gereedschappen. Zo kan je vader altijd snel en gemakkelijk kleine reparaties en aanpassingen aan zijn motor uitvoeren, waar hij ook is.

Muc-Off onderhoudsproducten

Voor vaders die hun motor graag in topconditie houden, zijn de Muc-Off producten het perfecte cadeau. Muc-Off staat bekend om zijn hoogwaardige reinigings- en onderhoudsproducten voor motoren. Van een microvezeldoek tot kettingsmeermiddelen, Muc-Off biedt een breed scala aan producten die helpen bij het schoonmaken, beschermen en onderhouden van de motor(accessoires) van je vader. Met deze producten zorg je ervoor dat zijn motor en zijn accessoires er altijd glanzend en als nieuw uitzien. Bekijk alle Muc-Off producten.

Motorsokken

Dit item mag zeker niet ontbreken in je vaders kledingkast als hij vaak op de motor stapt: motorsokken. Ze bieden draagcomfort en zorgen voor een verbeterde bloedcirculatie van de voeten. Zo zijn de D-Core high socks van Dainese ideaal bestemd voor de zomer en glijdt je vader niet in zijn motorlaars met rijden dankzij de diverse grip panelen.

 

Cadeaukaart

Weet je hierna nog geen geschikt cadeau? Kies dan voor een cadeaukaart. Hiermee kan je je vader zelf iets uitkiezen dat hij nodig heeft of graag wil hebben uit ons uitgebreide assortiment. Of het nu gaat om een nieuw accessoire, een onderdeel of een kledingstuk, met de cadeaukaart kan je vader zelf beslissen wat hij het liefst wil hebben. Het is een eenvoudige en flexibele manier om hem te verwennen op Vaderdag. Ze zijn al verkrijgbaar vanaf €10,-

 

Top 5 motorcadeaus voor Vaderdag!

 

Op Vaderdag verdient je vader het om in het zonnetje gezet te worden, en als hij een motorliefhebber is, dan zijn deze top 5 motorcadeaus voor Vaderdag van MKC Moto perfect om hem te verwennen. Of het nu gaat om bescherming tegen de elementen, het onderhouden van zijn motor of het bieden van comfort tijdens het rijden, met deze cadeaus maak je deze speciale dag compleet. Fijne Vaderdag!

 

Nog niet uitgelezen?  We hebben hieronder relevante blogs voor meer inspiratie!

Top 5 best verkochte doorwaaijassen

Vijf tips voor optimaal onderhoud van jouw motorhelm

De best verkochte motorjeans van 2023