Vrouwen die motorrijden hebben een speciaal plekje in ons hart. Speciaal voor hen organiseren we in samenwerking met de grootste dames community van Nederland en België: Motormeiden een speciale avond bij MKC Moto Tilburg. De Girls Night Out staat in het teken van gezelligheid, animatie en leren. Op zaterdagavond 1 juni zijn we exclusief geopend. Een entreeticket is slechts 10 euro, inclusief pizza en drinks. Let wel: het aantal plaatsen is beperkt.

De exacte invulling houden we nog als verrassing. Partners van Motormeiden en MKC Moto zullen aanwezig zijn, net als Richa als medeorganisator. Bovendien ontvang je bij binnenkomst een goodiebag, maak je tijdens de avond kans op prijzen en proosten we met de fameuze Motormeiden mocktail. Er zullen activiteiten en workshops zijn, dus volop interactie. Kom je alleen of met vriendinnen, dan is deze avond het perfecte moment om nieuwe vriendschappen op te doen.

Partners van deze avond zijn: Abus, Honda, MyRouteApp, Alpine Hearing, Motorlijn Holland en Shots by Fabienne. MotoMyrt is ook van de partij. We zijn druk met de voorbereidingen en zouden het erg leuk vinden om je in Tilburg welkom te heten.

  • Inloop: vanaf 17:00 uur
  • Start: 18:00 uur
  • Eindtijd: 22:00 uur

Kaartverkoop via de website van Motormeiden.

MKC Moto Tilburg motorkledingwinkel

Alpine aanmeetdag voor gehoorbescherming op maat

Op dezelfde dag vindt in Tilburg ook de Alpine aanmeetdag plaats. Het moment om oordoppen op maat aan te laten meten. Specialisten staan van 10:00 tot 18:00 uur klaar en zo kun ook jij vanaf de inloop van 17:00 uur nog aan een setje maat-oordoppen geholpen worden.