Je bent een gepassioneerde motorrijder, altijd op zoek naar avontuur en de ultieme vrijheid op de weg. Maar tegelijkertijd wil je er ook casual en trendy uitzien, zowel op als naast je motor. Gelukkig is er een kledingstuk dat perfect aan al je behoeften voldoet: motorjeans! Tijd om jouw motorgear uit te breiden met onze best verkochte motorjeans van 2023! 

Voordelen Motorjeans

Met een motorjeans ga je voor optimaal gemak en comfort. Het grote voordeel aan motorjeans is dat ze nauwelijks opvallen in vergelijking met een reguliere spijkerbroek en daarnaast bijzonder comfortabel zijn. Omdat de motorjeans er uitzien als een normale spijkerbroek, kun je de meeste broeken zelfs aan naar het werk, een vergadering of een etentje. Niemand zal zien dat je net van de motor afstapt. Maak je klaar om je rijervaring naar een hoger niveau te tillen met de onderstaande jeans die stijl en veiligheid combineren. 

 

De best verkochte motorjeans van 2023

John Doe Ironhead

Laten we beginnen met een krachtpatser onder de motorjeans: de John Doe Ironhead. De John Doe Ironhead motorjeans is vervaardigd uit raw denim waaraan het zijn donkerblauwe kleur dankt en combineert duurzaamheid met een ruige uitstraling. De binnenkant is volledig afgewerkt met 100% Kevlar voering voor maximale slijtvastheid. De John Doe Ironhead is niet alleen veilig, maar ook comfortabel dankzij de slim fit en stretchstof. Of je nu een lange rit maakt of een snelle bocht neemt, deze broek is onmisbaar in de garderobe van een stijlbewuste motorrijder. 

 

De best verkochte motorjeans 2023 - John Doe IronheadDe best verkochte motorjeans 2023 - John Doe Ironhead

Richa Epic Jeans

Voor degenen die op zoek zijn naar een tijdloze en klassieke stijl, is de Richa Epic Jeans een absolute aanrader voor de urban rijder. Deze slim fit broek is in verschillende kleuren te verkrijgen en ziet eruit als een gewone spijkerbroek, maar biedt de bescherming die je nodig hebt tijdens het rijden met de Kevlar-voering en de D3O-knieprotectoren. D3O-heup protectoren behoren tot de upgrade mogelijkheden. Zonder zorgen kan jij op je motor stappen en genieten van de rit of uitrusten op het terras na lang toeren. 

De best verkochte motorjeans 2023 - Richa Epic JeansDe best verkochte motorjeans 2023 - Richa Epic Jeans

REV’IT! Piston 2

Als je een moderne motorrijder bent, is de REV’IT! Piston 2 de perfecte keuze voor jou! Deze motorjeans is speciaal ontworpen voor op en naast de motor en heeft een eigentijds ontwerp dat eruitziet als normale casual jeans. Dit maakt het mogelijk om comfortabel op de motor te rijden zonder concessies te doen aan de stijl, terwijl de versterkte Kevlar-panelen en de inbegrepen kniebeschermers je veiligheid waarborgen. Waardevolle spullen bij je? De jeans heeft voldoende zakken om deze op te bergen. Dankzij de verschillende kleuren waarin die komt past hij altijd bij jouw outfit. Stijlvol en functioneel – dat is waar de REV’IT! Piston 2 voor staat.  

De best verkochte motorjeans 2023 - REV’IT! Piston 2De best verkochte motorjeans 2023 - REV’IT! Piston 2

REV’IT! Detroit 2

Van plan om lange ritten te maken met zomerdagen? De REV’IT! Detroit 2 jeans is bestemd voor jou! Compleet in washed stretch denim zoals je hem het liefst hebt en gemaakt van Cordura denim, dat bekendstaat om duurzaamheid en slijtvastheid. Niet alleen stijl, ook biedt de jeans veiligheid met de SeeSmart flexibele knieprotectoren en SEESMART-heupbeschermers. Deze broek kan zomaar een plekje veroveren in je favoriete rij-uitrusting.  

De best verkochte motorjeans 2023 - REV’IT! DetroitDe best verkochte motorjeans 2023 - REV’IT! Detroit

Richa Apache

De Richa Apache is een meesterwerk onder de motorbroeken. Deze cargo broek is gemaakt voor de stoere rijders die zowel stijl als functionaliteit waarderen. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde materialen biedt de Apache een uitstekende bescherming tegen de elementen en onverwachte situaties op de weg. Op de knieën zitten verstelbare D3O protectoren. Daarnaast is de broek extra verstevigd op de impactzones en is uitgerust met maar liefst 7 buitenzakken waardoor je voldoende opbergvakken hebt om je spullen veilig op te bergen. De broek is uitermate geschikt voor op en naast de motor en is gemaakt van een mix tussen stretchend katoen en Dupont kevlar. Dit zorgt ervoor dat de motorjeans erg comfortabel zit en toch slijtvast is, met een single layer textiellaag. Of je nu over een kronkelende bergpas scheurt of jezelf in het stadsverkeer bevindt, de Richa Apache is hier uitermate geschikt voor.

De best verkochte motorjeans 2023 - Richa ApacheDe best verkochte motorjeans 2023 - Richa Apache

Richa Lady Jegging 

Maar laten we de dames niet vergeten! Voor de vrouwelijke motorrijders is er de adembenemende Richa Lady Jegging. Deze dames motorbroek combineert moeiteloos stijl en veiligheid, waardoor elke rit een modieuze aangelegenheid wordt. Met de slanke pasvorm, de verstelbare D3O protectoren en het eigentijdse ontwerp voel je je zelfverzekerd en comfortabel, of je nu op je favoriete tweewieler rijdt of gewoon rondhangt met vrienden. De broek geeft ontzettend veel bewegingsvrijheid door de ultra stretch constructie in het denim. De Richa Lady Jegging is de perfecte metgezel voor elke avontuurlijke motorrijdster. 

Richa Lady JeggingRicha Lady Jegging

REV’IT! Ellison Ladies

De Ellison Ladies is een immens populaire motorlegging en wij snappen waarom deze in de best verkochte motorjeans van 2023-lijst zit. De slijtvaste broek combineert een verfijnd design met technische innovatie en biedt daardoor de perfecte balans tussen stijl en veiligheid.  De hoge band in de taille zorgt voor extra draagcomfort; juist in het zadel. Datzelfde effect hebben de stretch delen die boven de knieën zijn toegevoegd, die tegelijkertijd voor een stoere look zorgen. Met hoogwaardige materialen en slimme details is de REV’IT! Ellison Ladies een echte blikvanger op de weg die aansluit op je vrouwelijke contouren. Op de knieën tref je bovendien flexibele SeeSmart protectoren die in hoogte verstelbaar zijn. Combineer de broek met een stoer biker jacket of ga voor een urban textiel jas. 

REV’IT! Ellison LadiesREV’IT! Ellison Ladies

 

Laten we gaan en de volgende motorritten verkennen in stijl!

 

Nog niet uitgelezen na het lezen van De best verkochte motorjeans van 2023?  Wil je meer te weten komen over motorjeans, zoals pasvorm, veiligheid en materiaalsoorten? Lees dan onze volgende blog:

Motorjeans kopen: 5 punten waar je op moet letten