Cadeaustress is een terugkomend ritueel voor velen van ons in de decembermaand. Met de feestdagen voor de deur kan de zoektocht naar de beste motorcadeautjes voor jouw dierbaren beginnen. Kan jij wel wat inspiratie gebruiken? Wij weten waar je motorliefhebbers een lol mee doet en hebben daarom de populairste motorcadeau tips voor in de jute zak of onder de boom opgesomd:

Motorcadeau tip 1: MKC Cadeaukaart

Met de MKC Moto Cadeaukaart speel je op safe. Stel de motorrijder zelf in staat om een cadeau uit te kiezen uit ons ruime assortiment. Een cadeau voor de motorliefhebber uitzoeken vereist gemeenschappelijke interesse in de hobby, tenzij diegene verrassingen haat en de verlanglijst al in de groepsapp staat.

» Beschikbaar in €10,- / €25,- / €50,- / €100,-

 

Motorcadeau tip 2: MotoSafe oordoppen

Niet het eerste wat in je opkomt als je denkt aan motorrijden maar gehoorschade is een bekend fenomeen onder motorrijders waar niet iedereen zich van bewust is. Dit is te voorkomen door de vrij simpele, comfortabele en razend populaire MotoSafe oordoppen te gebruiken. Een veilig en zeer betaalbaar motorcadeau dus.

» Alle gehoorbescherming die wij aanbieden
» Kom meer te weten over de zin en onzin van motoroordoppen

 

Motorcadeau tip 3: schoonmaakmiddelen van Richa

Het behandelen van je motorkleding is eens in de zoveel tijd aan te raden en kan zelfs je kleding een nieuw leven geven. Met de speciaal geformuleerde schoonmaakmiddelen van Richa krijgt jouw lederen of textiele motorkleding net dat beetje liefde die het nodig heeft om toch nog een aantal jaar langer mee te kunnen.

» Bekijk alle Richa schoonmaakmiddelen

 

Motorcadeau tip 4: onderhoudspakket van Muc-Off

Je doet iedere motorrijder een plezier met de high-end onderhoudsmiddelen van Muc-Off. Van onderhoudspakketten voor het poetsen van de motor tot Muc-Off onderhoudsmiddelen voor bijvoorbeeld je motorkleding of motorhelm. Stuk voor stuk uitstekende motorcadeaus om te vragen aan Sinterklaas of de Kerstman.

» Bekijk alle Muc-Off items
» Lees ook hoe je de motor het beste schoonmaakt met Muc-Off

 

Motorcadeau tip 5: Motor telefoonhouder

Als je het hebt over handige motoraccessoire kunnen de telefoonhouders en toebehoren niet achter blijven. Hiermee hoef je nooit meer te verdwalen door de navigatie aan te zetten, kun je routes inladen of word je gewaarschuwd voor flitspalen en snelheidscontroles door bijvoorbeeld Flitsmeister.

» Bekijk alle telefoonhouders
» Handige smartphone apps voor op de motor

 

Motorcadeau tip 6: motorkollen en balaclava’s

Een motorkol is zo’n accessoire waar je als motorrijder eigenlijk niet zonder kan. In de zomer voorkomt het dat insecten zich een weg je jas of helm in verschaffen en in de winter voorkomt een gevoerde of WindStopper exemplaar dat je kou vat. In allerlei uitvoeringen, kleuren en prints dus zeker voor ieder wat wils!

» Bekijk alle motorkollen
» Lees je in over de verschillende soorten onderkleding

 

Motorcadeau tip 7: Motor T-Shirt

Voor veel liefhebbers is motorrijden meer dan een manier om van A naar B te komen. Voor die mensen is het eerder een leefwijze. Een T-Shirt met jouw favoriete motorkledingmerk mag dan niet ontbreken in de kledingkast.

» Bekijk alle vrijetijdskleding

 

Motorcadeau tip 8: Vizieren

Vizieren maken het mogelijk om jouw motorhelm op een makkelijke manier te customizen. Leg een donker tintje, of een andere feestelijke kleur, onder de boom en kerst is een gegarandeerd succes. Zoek wel even goed uit welke helm de motorrijder heeft. Iedere helm heeft natuurlijk zijn eigen vizier.

» Bekijk alle vizieren