Nu halverwege januari waarschijnlijk de helft van de goede voornemens zijn vervlogen, doen we nog één keer een terugblik naar 2018. Welke motorblogs zijn er in 2018 het meest gelezen in onze blog? We hebben een top 5 samengesteld die zeker de moeite waard zijn als je ze nog niet hebt gelezen.

5. 8 dingen die je nog niet wist voor je ging motorrijden

8-dingen-die-je-niet-wist-voordat-je-ging-motorrijden-groeten

Ben je op een kringverjaardag en maak je kenbaar dat je motorrijder bent, dan krijg je al snel uitspraken als: “Levensgevaarlijk!” of “Ik zou mezelf echt doodrijden als ik zou motorrijden” als antwoorden om je oren. Dat motorrijden iets magisch met zich meebrengt is iets wat je eigenlijk pas beseft als je eraan begint, daar kun jij natuurlijk over meepraten. Mark somt 8 dingen op waar je vooraf niet bij stilstaat, maar die je nu zeker zal herkennen! ‘8 dingen die je nog niet wist voordat je ging motorrijden‘.

4. Opening van MotorKledingCenter Zutphen

MotorKledingCenter Zutphen superstore

De uitbreiding richting het Oosten van ’t land is niet onopgemerkt gebleven. Onze nieuwe superstore in Zutphen opende eind juli haar deuren en werd er door de motorrijders positief ontvangen. Ben je nog niet langs geweest? Dan is het lezen over de opening van onze superstore in Zutphen een goede eerste stap. En onthoud: de koffie staat er 7 dagen per week voor je klaar.

3. De handigste smartphone apps voor de motor

motor smartphone apps

Het klinkt wat tegenstrijdig want eenmaal in het zadel sluit je jezelf het liefst af van de buitenwereld om volledig in jezelf gekeerd de mooiste wegen te berijden. Toch zijn er een aantal smartphone apps die jouw motorritten kunnen veraangenamen. In dit overzicht deel ik de apps die je als motorrijder kunt uitproberen, voor zowel iOS als Android.

2. Hoe veilig is een motorjeans?

blog hoe veilig is een motorjeans

Veel rijders hebben hun garderobe al uitgebreid met een motorjeans. Omdat je er comfortabel in rond kan rijden en omdat je er goed mee voor de dag kunt komen. Nu is de veiligheid van een motorjeans een onderwerp wat vaak de revue passeert in onze winkels. Om je daar meer over te vertellen hebben we een blog gewijd aan dit specifieke onderwerp.

1. Wat kost een motorrijbewijs

11 redenen waarom jij je motorrijbewijs moet halen

Het aantal mensen dat voor het roze papiertje voor de motor gaat is al jaren stijgende. Voordat je begint met motorrijlessen is het natuurlijk handig om te weten wat je ongeveer aan kosten kan verwachten. Hoewel het per leerling verschilt, geeft Paul een gemiddelde berekening in dit artikel over de kosten van een motorrijbewijs.