Veel motorrijders zijn inmiddels bekend met ons winkelconcept en vanaf deze zomer laten we ook motorrijders in Oost-Nederland kennismaken met MotorKledingCenter. Te midden van prachtige uiterwaarden en uitgestrekte dijkwegen openen we in Zutphen onze vierde superstore. Op woonboulevard ‘Het Polplein’ hebben we de perfecte locatie gevonden voor onze 1200m2 motorkledingwinkel. De opening van deze vestiging staat gepland voor de zomer van 2018, waar onze specialisten zeven dagen per week voor je klaar zullen staan.

De keuze voor Gelderland is voortgekomen uit de grote hoeveelheid motorrijders die de provincie rijk is, de stijging van nieuwe motorrijders en de beperkte aanwezigheid van grote motorkledingaanbieders. Hierdoor denken wij voor de motorrijders uit het Oosten des lands van toegevoegde waarde te zijn.

Voorbereidingen voor de opening van MotorKledingCenter Zutphen

Voordat de deuren daadwerkelijk open kunnen is er nog veel werk te verzetten. Het conceptplan met inrichting van de winkel is afgerond en de 3D animaties zijn momenteel in ontwikkeling. De zoektocht naar enthousiaste motorrijders die we klaarstomen tot specialisten zal binnenkort beginnen waarbij we op zoek gaan naar winkelmedewerkers en een store manager.Plattegrond van MotorKledingCenter ZutphenDe winkel zal een moderne en industriële uitstraling krijgen, afgeleid van MKC Tilburg en MKC Zemst. Te midden van de nieuwste collecties motorkleding en toebehoren voor de uitrusting vormt de Bikers Lounge letterlijk het middelpunt van onze Zutphense vestiging. Hier geniet je van een heerlijke kop koffie, een frisje en worden avonturen met mede-motorrijders gedeeld. Ons assortiment zal bestaan uit de meest bekende kleding en helmmerken, gericht op alle type motorrijders en geschikt voor zowel een groter als kleiner budget.

Hoe MotorKledingCenter is begonnen

Inmiddels gaat onze geschiedenis 12 jaar terug, toen we besloten om in 2006 van onze passie, ons werk te maken. In Hazerswoude-Rijndijk openden de deuren van onze eerste winkel. Nog altijd zijn we een familiebedrijf waarmee we zijn uitgegroeid tot de grootste motorkledingspecialist van de Benelux. Met superstores in Hazerswoude-Rijndijk, Tilburg, Zemst (België) en binnenkort in Zutphen helpen we motorrijders aan de best passende motoroutfit.Kaart van MotorKledingCenter superstores in Nederland en BelgiëWij zien een mooi motorjaar tegemoet en kunnen niet wachten op de opening! Wil je op de hoogte blijven? Via onze Facebook pagina houden we je op de hoogte van updates rondom de winkel in Zutphen. Zie je jezelf al werken in de motorbranche in een jong bedrijf vol enthousiastelingen? Stuur dan een open sollicitatie of houd de vacatures voor Zutphen in de gaten die later volgen.MotorKledingCenter Zutphen winkelpand