Met het intreden van de decembermaand laait ook de cadeaustress op. Want wat geef je jouw motor gekke vader, stoere zus of avontuurlijk ingestelde vriend(in) cadeau? Met onderstaande motorcadeaus doe je elke motorrijder een lol. Succes verzekerd dus, zodat jij je druk kunt maken om belangrijkere zaken: wat trek ik aan met de Kerst?

Onderhoudspakket van Muc-Off

Hoe je het wendt of keert, een motorrijder is trots op zijn tweewieler. De één poetst hem met enige regelmaat en de ander gaat zelfs zo ver dat die zijn of haar motor een naam geeft. Waar je elke motorrijder een groot plezier mee doet is een onderhoudspakket. Dat komt namelijk altijd van pas! En Muc-Off heeft daar mooi samengestelde kits voor ontwikkeld. Voorzien van effectieve schoonmaakproducten in een mooie verpakking. Bovendien hebben ze het beste voor met het milieu door de biologisch afbreekbare middelen, vrij van chemicaliën. Lees ook hoe je de motor het beste schoonmaakt met Muc-Off.

Bekijk alle Muc-Off pakketten.

Motor T-Shirt

Heel cliché, maar toch zo waar. Motorrijden is voor veel mensen meer dan een vervoersmiddel.. Een levenstijl en dat mag gezien worden. Een T-shirt van je favoriete merk of een legendarische coureur als Valentino Rossi mag dan beslist niet ontbreken aan de outfit. Naast T-shirts is er veel meer op het gebied van vrijetijdskleding te verkrijgen. Zo doen ook petjes het goed, want tja.. helmhaar.

Bekijk alle vrijetijdskleding.

Toegangskaarten voor MOTORbeurs Utrecht

Voor de 35ste keer vormt MOTORbeurs Utrecht de aftrap van het nieuwe motorseizoen van 14 t/m 17 februari 2019. Voor veel motorrijders traditie om daar het laatste nieuws op motorgebied te bewonderen, plannen te smeden voor nieuwe avonturen en gewoon gezellig als motorrijders onder mekaar samen te komen. Exclusief bij MotorKledingCenter doen we er bij ieder ticket een vizierreiniger bij. Met de waardecheque wissel je deze tijdens de beursdagen in op onze stand in hal 11.

MotoSafe oordoppen

Gehoorbescherming is zeker niet het eerste waar je als motorrijder aan denkt en juist dat maakt het uitstekend om cadeau te doen aan een motorrijder. Het rijden brengt nu eenmaal risico’s op gehoorschade mee en dat weet je met relatief simpele oordoppen te voorkomen. Eigenlijk moet je het zelf ervaren om het nu en comfort hiervan in te zien. De MotoSafe motoroordoppen zijn het meest populair en eerder wijdde ik al uit over de voordelen van gehoorbescherming.

Motorkol

Een motorkol is zo’n accessoire waar je als motorrijder eigenlijk niet zonder kan. In de zomer voorkomt het dat insecten zich een weg je jas of helm in verschaffen en in de winter voorkomt een gevoerde of WindStopper exemplaar dat je kou vat. In allerlei uitvoeringen, kleuren en prints dus zeker voor ieder wat wils!

Bekijk alle motorkollen.

Motor telefoonhouder

Met een steeds groter aan apps voor je smartphone die je kunnen bijstaan bij het motorrijden is een smartphonehouder een handig accessoire. Zo hoef je nooit meer te verdwalen door de navigatie aan te zetten, kun je routes inladen of word je gewaarschuwd voor flitspalen en snelheidscontroles door bijvoorbeeld Flitsmeister.

Bekijk alle telefoonhouders.