Na een geslaagd motorseizoen, rijk gevuld met Bikers Friday edities verspreid over ons land, kunnen wij en alle deelnemers best zeggen dat het een groot succes was! Sterker nog, als feedback kregen we te horen dat we meer edities moeten organiseren. En dan te bedenken dat we in de voorgaande jaren alleen Bikers Friday evenementen organiseerde in Hazerswoude. Nu doen alle filialen gewoon mee, met als klap op de vuurpijl de Grand Finale editie tegen het einde van het motorseizoen waarbij alle superstores meededen in Nederland en België!

🇳🇱 Hazerswoude, Tilburg, Veghel, Zutphen
🇧🇪 Zemst

Pizza&Ride

Voor de lezers die het concept nog niet kennen. Bikers Friday is een exclusief en terugkerend evenement voor onze klanten, waarmee we de motorcommunity samenbrengen. Tijdens het event zorgen wij voor voorgereden route, pizza en een drankje een. En niet zo’n klein beetje ook!

Na afloop ga je op je eigen houtje de vooraf geplande route rijden. Zo ziet de gemiddelde planning in de meeste gevallen eruit:

Bikers Friday Grand Finale

Het hoogtepunt van dit jaar was toch echt op 31 augustus 2019 waar Bikers Friday een grandioze upgrade kreeg. Voor de allereerste keer organiseerde de MKC-crew de Grand Finale editie, en hoe! Ze pakten groter uit dan ooit met het volgende idee: de laatste rit van het motorseizoen, elk filiaal krijgt zijn eigen Bikers Friday en dus ook ieder zijn eigen route. Van alle deelnemers hebben we positieve feedback hierover gekregen, dus we willen ook gelijk mededelen dat een Grand Finale voor herhaling vatbaar is. Daar komen we volgend jaar op terug. Wil je graag één van de routes nog een keer rijden, of heb een editie gemist? Lees dan even verder.

“Was inderdaad heel gezellig. Eerst de winkel bekeken. Heel gezellig personeel. Toen lekker pizza gegeten. En toen kon ik mee rijden met broer en zus en een vriend mooie tocht richting Zandvoort. Wil dat nog wel eens doen. Met motorgroeten Bert uit Utrecht.”

Feitjes Bikers Friday 2019

De belangrijkste statistieken van het jaar 2019:

Schema 2019

Hazerswoude Tilburg Veghel Zutphen Zemst
Finale 30-aug 30-aug 30-aug 30-aug 30-aug
BF 2-aug
BF 28-jun
BF 24-mei
BF 3-mei

Sharing is caring

Vanuit MotorKledingCenter willen we alle deelnemers nogmaals bedanken voor jullie komst, het lachen, de mooie ritjes en we willen met name de mensen bedanken die geen ananas op hun pizza hebben genomen! Het is overigens nooit te laat om foto’s en video’s met ons te delen op de Facebookpagina. En als we toch aan het delen zijn.. hier zijn alle routes van 2019!

Hazerswoude routes

Veghel routes

Tilburg routes

Zutphen routes

Zemst route