Na de succesvolle opening van de tweede vestiging in Tilburg is MotorKledingCenter (MKC) klaar voor de volgende stap! Begin 2017 zal MKC fysiek de grens oversteken om een nieuwe superstore in België te openen. De derde superstore van MKC wordt gevestigd in het prachtige pand van Deschouwer Moto’s in Zemst en is centraal gelegen tussen Antwerpen en Brussel. MKC en Deschouwer Moto’s slaan de handen ineen om samen een plek te creëren waar motorrijders geïnspireerd worden door alles wat met motorrijden te maken heeft.

Het is nog geen half jaar geleden sinds de feestelijke opening van MotorKledingCenter Tilburg. De prachtige superstore direct langs de A58 wordt sinds de opening door motorrijders uit het hele land bezocht. Bekijk hier de video van de opening van MKC Tilburg en hoor wat de klanten over de nieuwe winkel zeggen. Het nieuwe Retail concept van Tilburg is zo gemaakt dat het snel kan worden uitgerold op nieuwe locaties, waardoor er nu snel kan worden doorgepakt.

Plattegrond MotorKledingCenter Zemst

Begin 2015 lanceerde MotorKledingCenter al een Belgische versie van hun webshop; www.motorkledingcenter.be. Na een opstartperiode stromen de bezoekers, en daarmee ook de bestellingen, binnen. Ook Google heeft MKC in België gevonden waardoor ze inmiddels sterk vertegenwoordigd zijn in de relevante zoekresultaten. Onderzoek wijst uit dat Belgen terughoudend zijn wat betreft e-commerce, maar dat het land een significante groei en inhaalslag aan het maken is. De behoefte naar een goed (r)etailconcept is er, alleen het aanbod nog niet. Dit gaf de doorslag voor MotorKledingCenter om zich met de 3e superstore in België te vestigen.

Inmiddels is de nieuwe winkel door middel van een 3D ontwerp in beeld gebracht en is de ontwerpfase zo goed als afgerond. Er is kritisch gekeken naar de routing en verdeling van de productgroepen op de ruim 1500m2 aan winkeloppervlakte die gevuld zal gaan worden. Bij MKC Zemst zullen motorrijders in een moderne en industriële omgeving hun hart kunnen ophalen aan de beste mix van A-merken motorkleding, helmen en accessoires.

MotorKledingCenter Zemst België

De bewuste keuze voor een samenwerking met Deschouwer Moto’s is voor de hand liggend. Deschouwer Moto’s is een gevestigde naam op het gebied van de verkoop van nieuwe en gebruikte motoren en staat bekend om zijn vakkundige onderhoudsgarage. MotorKledingCenter is een specialist op het gebied van motorkleding en accessoires, met als missie om de inspiratiebron te zijn voor alle motorrijders bij het vinden van de best passende motoroutfit. Beide bedrijven trekken hun eigen klanten aan die direct met beide bedrijven in contact komen. Samen zullen zij de krachten bundelen om zoveel mogelijk motorrijders te bereiken en een concept neer te zetten waar iedere motorrijder zich thuis zal voelen. De verwachting is dat MotorKledingCenter in maart de deuren zal openen tijdens het opendeur weekend van Deschouwer Moto’s.

Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de Belgische vestiging? Like dan de Facebook pagina van MotorKledingCenter Zemst.

MotorKledingCenter superstore België in Zemst

Plaats een reactie:

  1. Beste Neys, helaas kunnen wij op het moment geen mogelijkheid hiervoor vinden. Wellicht dat google translate je een handje kan helpen hiermee. Groetjes Paul

 1. Tof, 10 km en 30 min. korter bij huis MAAR op 10 minuten wandelen van onze toonzaal ramen en deuren te Zemst.
  Neen echt, een geweldig initiatief. Ik hoop jullie daar snel te ontmoeten en wens jullie alvast veel succes toe.
  mvg, Geert.

  1. We hopen u tijdens het openingsweekend te mogen verwelkomen Geert. Graag tot dan!

  1. Hallo Pieter, dat klopt. Deschouwer behoudt de beneden verdieping en MotorKledingCenter gaat zich vestigen op de eerste etage. Groetjes, Paul.

 2. Ik ken freddy Deschouwer al lang (2km van mijn huis)) maar voor kleding is (was) hij te duur. Ik ging dus in Aachen als ik iets nieuw nodig had. Ik hoop echt dat jullie mij zullen overtuigen!!
  Ben al 44 jaar motorrijder en ben momenteel de gelukkige eigenaar van mijn 16de motor, een BMW K1300S 🙂
  Tot heel binnenkort dan!!

 3. Schitterend. Ik heb een nogal moeilijke kledingmaat (klein en mollig) dus een goede motorkledingwinkel is voor mij wel nodig. En dat in mijn vaste motorwinkel vlakbij huis !

  1. Hi Mavano, Zemst ligt tussen Antwerpen en Brussel in. Het adres is Hoge Buizen 1.

Geef een reactie