fbpx

De maatregelingen in Nederland worden met de week losser en we mogen ook weer met 10 personen de weg op. Ook de rijscholen zijn weer gestart met motorrijlessen en de CBR lokalen stromen opnieuw vol met zenuwachtige lessers die hun zinnen hebben gezet op dat roze pasje. En dat allemaal voor dat euforische gevoel die als een bom inslaat wanneer de CBR-instructeur op een super zakelijke manier je feliciteert met je motorrijbewijs en je jezelf een motorrijder kan noemen. Er gaat niks boven dat gevoel, op motorrijden zelf na! Maar ook tijdens de motorrijlessen heb je een startersoutfit nodig om veilige kilometers te waarborgen en alle delen van je motorrijbewijs zonder stress te behalen. Bekijk de selecties motorkleding die je kan gebruiken voor- én na het motorrijlessen.


Mid-range rijles motorkleding

Voor de starter met meer budget en de fanatiekeling die wellicht al een motor klaar heeft staan om de nodige kilometers te maken direct na het behalen van je rijbewijs heb ik een Alpinestars mid-range outfit samengesteld. Met een setprijs van €919,75 bedrag kan je de komende jaren met een zeer betrouwbare motoroutfit het asfalt op. Deze uitgebreide outfit heeft waterdichte eigenschappen waardoor met gemak alle seizoen kan vol rijden en ook met een gerust hart op motorvakantie kan gaan. Want dat is wat je wilt als avontuurlijke starter!

 

Geavanceerde outfit voor de starter

De startersbaas met een hoog budget en de vastberadenheid om heel het jaar door te rijden hebben we een geavanceerde samenstelling van motorkleding bij elkaar geraapt. Kies voor de meest duurzame startersoutfit voor tijdens en na het motorrijlessen, mede mogelijk gemaakt door topmerk Dainese, en je hebt de komende jaren er geen omkijken meer naar. Voor een bedrag van €1489,75 ben je elke motorrit de baas ongeacht het land, seizoen of hoe avontuurlijk je het ook wilt maken!

 


Om je alvast op te warmen geeft Nils antwoord op de vraag wat je kan verwachten van een motor proefles:


Davey de Lange


Davey is onze sociale boy. Avontuurlijk en vol energie waarbij zijn motorkilometers vooral in Azië zijn opgedaan. Als dat maar goed gaat, want tegenwoordig maakt hij ook de Nederlandse wegen onveilig op zijn Kawasaki Z750.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder uw e-mail adres in om updates en promoties te ontvangen.

We gebruiken uw e-mail adres alleen voor gerichte MotorKledingCenter emails.