fbpx

De plannen voor een opening van MotorKledingCenter Assen in de motorhoofdstad van Nederland werd al door diverse media opgepikt en ontrafeld. Nu is het dan eindelijk zover dat het hoge woord eruit kan: MotorKledingCenter verbreedt de horizon met zijn zesde vestiging en ditmaal noordwaarts naar Assen. De locatie bevindt zich op bedrijventerrein Peelerpark, waar begonnen is aan de creatie van een 1000m2 superstore volgens ons doorontwikkelde winkelconcept.

MotorKledingCenter Assen volgens het nieuwe winkelconcept

Na de opening van onze winkel in Zutphen is de stap richting het hoge noorden een logische om verder uit te breiden naar een landelijke dekking. Gedurende het jaar trekt motorminnend Nederland erop uit naar het TT Circuit Assen dat zich op een steenworp afstand bevindt rondom de TT, WorldSBK en andere motorgerelateerde evenementen en circuitdagen. De nieuwe locatie is gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Naast een McDonald’s en KFC om de hoek, vormt de Bikers Lounge als middelpunt in de winkel een perfecte vertreklocatie of tussenstop voor een rit door het Drentse landschap.

De Bikers Lounge als centraal middelpunt voor MotorKledingCenter Assen

Het college van Assen heeft de omgevingsvergunning inmiddels verleend om af te wijken van het huidige bestemmingsplan. Dit is voor MotorKledingCenter het startsein geweest om aan de slag te gaan met het ontwerp van onze nieuwste winkel. De winkel beslaat straks 1000 m2 aan nieuwste collecties van de toonaangevende merken binnen de motorbranche. De winkel is ruim opgezet en herkenbaar aan de stijl die in Tilburg, Zutphen en Zemst is toegepast. Deze is verder verfijnd met extra graphics, visuals en toevoegingen van industriële materialen. De verwachting is dat de winkel aan de Aziëweg in Assen in het voorjaar van 2020 de deuren opent.

Uiteraard houden we je op de hoogte van ontwikkelingen en het moment dat de vacatures beschikbaar komen voor nieuwe medewerkers.

Plattegrond van MotorKledingCenter Assen

Kelvin de Wit


Kelvin versterkt de marketingafdeling met zijn creatieve uitspattingen. Hij komt - weliswaar op het asfalt - soms wat kort door de bocht. Een doppio espresso is wat hem de hele dag scherp houdt.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder uw e-mail adres in om updates en promoties te ontvangen.

We gebruiken uw e-mail adres alleen voor gerichte MotorKledingCenter emails.