Je ontkomt er simpelweg niet aan dat je motor en motorhelm vies worden, vooral tijdens een motorreis. Zodra je merkt of ziet dat het weer tijd is om je motor en motorhelm onder handen te nemen, of als je de benen moet strekken na een lange rit, heeft Putoline een oplossing bedacht: de Travelkit! Een compacte kit met de 3 belangrijkste tools voor een kleine onderhoudsbeurt: een helm- en vizierreiniger, een keramische kettingwax of een synthetische racing kettingsmeermiddel en een microvezeldoek.


Sanitizer; helm- en vizierreiniger

De Putoline Sanitizer is een easy-to-use schuimende helmreiniger. Hij heeft een dubbelwerking waarbij die reinigt en neutraliseert. Alle onaangename geuren in de helmbekleding verdwijnen en als extraatje laat die frisse citrusgeur achter. Daarnaast is die zeer geschikt voor het reinigen van de helmschaal en het vizier wat goed van pas komt als je vizier meer bestaat uit vliegen dan daadwerkelijk vizier. Volg deze stappen om alles uit de Sanitizer te halen:

  1. Houdt de Sanitizer rechtop
  2. Bespuit de helmbekleding, helmschaal of vizier
  3. Gebruik een schoon doek en wrijf het uit

Tech Chain; keramische kettingwax

Tech Chain kettingwax is een hedendaags en premium kettingsmeermiddel. Het product bestaat uit een waxformule gecombineerd met uitgekiende additieven. Onder andere PTFE. De kettingwax biedt optimale bescherming aan de ketting + tandwielen. Ook zeer geschikt voor sportief gebruik op zowel O-/X-/Z-Ring als MX- kettingen. Paul kan je meer vertellen over het smeren van een motorketting.

DX 11 Chain Spray; synthetische kettingsmeermiddel

DX11 Kettingspray is een synthetisch kettingsmeermiddel. De unieke, waterafstotende samenstelling dringt diep door in de kettingschakels en legt een beschermende laag over het oppervlak. DX11 is uiterst hechtend en zorgt voor perfecte bescherming tegen corrosie en slijtage, reduceert wrijving en is schoon in gebruik. DX 11 Kettingspray is geschikt voor O-/X-/Z-Ring kettingen, zelfs voor off-road motoren.

Travelkit gratis en voor niks ontvangen?

Samen met onze partner Putoline hebben wij een super actie! Koop je een kaartje voor de MOTORbeurs in onze webshop, dan krijg je de Travelkit t.w.v. €17,95 helemaal gratis!

Bestel hier je tickets en ontvang de Travelkit gratis!