fbpx

‘Eindelijk een echte stad’, zou de Rotterdammer in mij zeggen met het nieuws dat we als MKC Moto een motorkledingwinkel in de havenstad openen. Dit voorjaar moet het gebeuren en openen we een motorkledingoutlet in het voormalige pand van Motoport Rotterdam. Overigens staan we er niet alleen voor, want onder andere naam van Moto Rotterdam blijven de dealerschappen van Kawasaki, Piaggio en Zero behouden. Kortom je vindt er straks alles wat je motorhartje begeert onder één dak. Zo willen we gezamenlijk Rotterdam voor motorrijders weer op de kaart zetten.

MKC Moto opent vestiging in Rotterdam

Foto: door MotoShare

Topmerken motorkleding tegen aantrekkelijke prijzen in de Rotterdamse motorkledingoutlet

Nu we alvast van het voorjaar kunnen proeven, willen we doorzetten. Of volgens Rotterdams begrip: ‘niet-lullen-maar-poetsen’. Zo hebben we het voornemen om de deuren begin mei al te openen. Als prijsbewuste of beginnende motorrijder word je zo aan het begin van het seizoen op weg geholpen met een splinternieuwe outfit. Natuurlijk met aantrekkelijke kortingen op overjarige modellen van topmerken vanuit de Nederlandse, Belgische en Oostenrijkse winkels.

Voor elk type rijder is er wat te vinden met motorkleding van onder andere Alpinestars, Dainese, REV’IT! en Richa. Motorhelmen van bijvoorbeeld HJC, LS2, Scorpion en Shoei. En vele andere randzaken die het motorrijden veraangenamen. De MKC service mag daarbij natuurlijk niet ontbreken en daarbovenop zijn we geopend wanneer het jou uitkomt: 7 dagen per week en met koopavonden.

Uitstekende bereikbaarheid en centrale ligging van MKC Moto Rotterdam

De centrale ligging direct langs de A20 maakt MKC Moto Rotterdam – in Spaanse Polder – perfect bereikbaar voor motorrijders uit het Westland, Den Haag, Delft en Gouda en met uitstekende parkeergelegenheid voor de deur. Zo is de winkel bij uitstek geschikt om vanuit te vertrekken voor een motorrit. En zullen we het zeker niet nalaten om Bikers Friday ritten te organiseren zodra de omstandigheden dat weer toelaten: Pizza’s on us! We verwelkomen je graag in onze nieuwe motorkledingoutlet in Rotterdam.

Adres:

MKC Moto Rotterdam
Strickledeweg 112
3044 EL  Rotterdam

Plattegrond MKC Moto Rotterdam

MKC Moto Utrecht verbouwd naar volwaardige winkel

In de tussentijd hebben we MKC Moto Utrecht stilaan verbouwd naar een volwaardige winkel volgens ons concept mét outlet verdieping. Zo kun je centraal in het land toch nog terecht voor een voordelige outfit, maar zal MKC Moto Rotterdam het stokje als outlet store overnemen.

Kelvin de Wit


Kelvin z'n opvoeding bestond al vanaf jonge leeftijd uit motorrijden. Hoewel puur voor de fun, schroomt hij er niet voor om een volle dag in het zadel van zijn S1000RR te stappen. Een doppio espresso is wat hem de hele dag scherp houdt en op onze marketingafdeling is hij de rots in de branding.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder uw e-mail adres in om updates en promoties te ontvangen.

We gebruiken uw e-mail adres alleen voor gerichte MotorKledingCenter emails.