Dat gevoel van nationale trots op het moment dat het Nederlands Elftal speelt is voor mij gelijk aan dat voor REV’IT!. Misschien komt het voor jou als een verrassing, maar dat vooruitstrevende motorkleding merk komt ‘gewoon’ van eigen bodem, om specifieker te zijn uit Oss. In 2006 opende REV’IT! een eigen lab in Brabant. Niet zo een als uit de serie Undercover, maar een geavanceerd lab waar nieuwe materialen worden ontwikkeld en kleding aan de zwaarste tests wordt onderworpen om de nieuwe EN-17092 normen te overtreffen.

REV'IT! In-house Lab

Voor elke rijder

Als missie heeft REV’IT! om elke motorrijder te zien van een top-to-toe outfit. Ongeacht of je nog maar net komt kijken, een doorgewinterde avonturier bent of liefhebber van trackdays. Het DNA vloeit door alle producten mede doordat deze in Oss aan de tekentafel ontstaan en tot in de kleinste details worden samengesteld. De hoogwaardige adventure lijn met GORE-TEX producten, state-of-the-art bescherming geïnspireerd op de MotoGP en budgetvriendelijke beginners-outfits.

REV'IT! Adventure outfit bij Motorkledingcenter

Engineered Skin als designfilosofie

Al vroeg in het bestaan van het Nederlandse kledinglabel kwam REV’IT! met het Engineered Skin design concept van waaruit nieuwe motorkleding werd ontwikkeld om de rijder optimaal te beschermen en optimaal comfort te bieden. Later zou dat met de introductie van de urban collectie uitgebreid worden met de Tailored Technology filosofie. Onder andere de motorjeans, overshirts en bijvoorbeeld parka’s werden ontworpen met oog voor de laatste modetrends en de veiligheid die je als rijder wenst op het moment dat je op de motor stapt.

REV'IT! Engineered Skin

Topprestaties van wereldformaat

De productontwikkelingen van REV’IT! vallen in de smaak en diverse onderscheidingen van de Red Dot Design Awards volgen. Onder andere voor de ontwikkelde SeeSmart protectie die in elk van de nieuwere motorjeans te vinden zijn en voor andere merken aanleiding zijn geweest om ook in te spelen op flexibele protectoren. Daarnaast worden de Discovery H2O laarzen geprezen om de veelzijdigheid en durability. Zowel door de avonturiers in het veld, als de prestigieuze Red Dot Design Awards.

Koop je online of in de winkel motorkleding met het herkenbare Shield logo dan weet je zeker dat je verzekerd bent van een functionaliteit en stijl. Ontwikkeld aan de hand aan de hand van het Engineered Skin principe, met ervaring uit de racerij en de zwaarste avonturiers die het maximale van hun uitrusting verlangen. Onze specialisten staan klaar om je hier meer over te vertellen. Vind een winkel bij jou in de buurt.