In de motorcultuur zijn motorjeans niet meer weg te denken. Een look die perfect aansluit op jouw persoonlijke smaak is tegenwoordig voor veel rijders de norm. Maar zo normaal als ze tegenwoordig lijken, zo normaal zijn ze absoluut niet. Door voortdurende ontwikkeling en innovatie van onze favoriete motorkledingmerken maximaliseren ze ook weer in 2021 het comfort zonder dat dit ten koste gaat van bescherming. Meer daarover lees je in mijn blog over de nieuwste motorjeans van 2021.

 

Richa 2021 motorjeans – De eerste Richa cargo motorjeans

In 2021 heeft Richa zijn zinnen gezet op een reeks aan kevlarjeans om in te spelen op diverse segmenten. De skinny Epic motorjeans komt met een nieuwe zwarte kleurstelling en wordt verwacht in juni. Ook de dames variant kunnen we in augustus verwachten. Slimme move aangezien de grijze variant als warme broodjes over de toonbank gaat. Zelf ben ik ook eigenaar van dit bijzonder comfortabele paartje.De ietwat meer basic Tokyo motorjeans is comfortabel, stretchy en in juli beschikbaar voor een zachte prijs. Ze sluiten af met een Dupont Kevlar gevoerde spijkerbroek voor de motorrijders die een urban touch ambiëren: Apache motorjeans. De eerste stijlvolle cargojeans van Richa ligt al volop op voorraad in onze winkels en komt in vier supersterke kleuren.

John Doe 2021 kevlarjeans – Van dubbel naar enkel laags

Van John Doe zijn we gewend dat de broeken wat zwaarder aanvoelen en minder ventilatie bieden dan de reguliere motorjeans vanwege de volledige kevlar voering achter de denim buitenlaag. Daarentegen zijn ze wel één van de koplopers wanneer het aankomt op slijtvastheid.

Maar zelfs voor het gewicht en de ventilatie weten ze een oplossing te verzinnen in 2021. Door een nieuw gespecialiseerd weefproces brengen ze een aantal broeken uit van hetzelfde level aan veiligheid in slecht één laag. Zo blijf je cool en comfy op de hetere dagen!

 

REV’IT! 2021 motorjeans – Instapjeans

REV’IT! valt dit jaar op door meer in te zetten op basic mode. Want less is more! Met de nieuwe Jackson en Piston instapjeans hopen ze de jongere motorrijder aan te spreken. Uit ervaring kan ik zeggen dat de skinny fit en stretch eigenschappen aardig in de buurt komen van mijn vrijetijd spijkerbroek. Alle vier producten liggen in de winkel voor het oprapen tegen een mooie prijs.

 

Dainese 2021 motorjeans – Premium jeanscollectie

Dainese pakt dit jaar groots uit. Zo vullen de Italianen hun mini-collectie aan naar een complete premium collectie! Maar Trackpants staat het meest in de schijnwerpers. Na het passen van de Dainese Trackpants motorjeans op het hoofdkantoor dichtbij Venetië was ik verbaasd en tegelijktijdig verkocht. Het comfort van een trainingsbroek met de bescherming van een AAA motorjeans. Baanbrekend!

Alpinestars 2021 motorjeans – Alpinestars x Diesel

Naast wat opvolgers komt Alpinestars met een twist. Ze werken samen met Diesel! Diesel staat onder andere wereldwijd bekend voor zijn spijkerbroeken en is net zoals Alpinestars een Italiaans kledingmerk. Neem een duik in de nieuwe hype:

Maar er is meer! De collectie gaat verder dan alleen denim. Je kunt jezelf van top tot teen bekleden met Alpinestars x Diesel motorkleding. Allemaal voorzien van high-tech kwaliteit die ze bieden.

Check it out!

Pando Moto motorlegging – In the spotlight

Transformeer elke day-to-day broek in een motorjeans met de unisex Pando Moto motorlegging. De Pando Moto UH 02 is een gepantserde onderlegging voor onder je casual broek. Hoewel deze onderlegging er alles aan doet om niet op te vallen, is de mate van bescherming en comfortabele features des te opvallender:

  • Volledig slijtvaste powerstretch en spandex mix buitenlaag
  • Flexibele Triple Flex knieprotectoren
  • Heupprotectoren zijn optioneel verkrijgbaar
  • Temperatuur regulerend en verkoelende eigenschappen
  • Licht van gewicht
  • EN 17092 CE gecertificeerd level A
  • Bandjes voorkomen het oprollen van de broekspijpen
  • Unisex model

 

LEES VERDER

Goedkope motorbroeken en motorjeans voor de starter

De motorhoodie: ideaal voor de easygoing motorrijder

https://blog.motorkledingcenter.nl/online-motorkleding-aanschaffen-dit-zijn-de-mogelijkheden/