Het jaarlijkse startschot van het motorseizoen voor ons ‘recreanten’ staat op losbarsten. MOTORbeurs Utrecht vindt weer plaats van 22 t/m 25 februari. Wat valt er te beleven en hoe plan je jouw bezoek het best? Dat lees je in deze blog. En we hebben een bonustip die we meteen even uit de doeken doen.

Gratis parkeren tijdens MOTORbeurs Utrecht

Jaarlijks een terugkerend topic is de parkeerproblematiek rondom de Jaarbeurs. Code rood; oftewel kom vooral met het OV. Bij MKC Moto hebben we daar vorig jaar onze pendelservice voor geïntroduceerd. Deze 2024 editie breiden we uit. Op zaterdag 24 en zondag 25 februari maak je gratis gebruik van onze bussen. Bovendien ontvang je een goodiebag t.w.v. 12,95 op vertoon van je busticket. Entreetickets voor de beurs zijn via de motorbeurs website te verkrijgen.

Met MKC Moto shuttlebus naar Motorbeurs Utrecht

Motortainment voor jong en oud

Het rondslenteren langs alle stands in de Jaarbeurshallen is een activiteit op zich. En er is meer. Voor jong en oud zijn er activiteiten waar passief als toeschouwer, maar ook actief aan kan worden deelgenomen. Neem de verschillende demo’s: de Wall of Death – steile wand. De Stuntarena of een sportief spelletje Motoball – voetbal op motoren. Activiteiten waar jij tijdens MOTORbeurs Utrecht zelf de actieve rol hebt zijn: Try the Bike van BOVAG of voor kinderen: Mini Trial en een quad parcours.

De Motor Podcast op MOTORbeurs Utrecht

Onze vrienden van De Motor Podcast pakken uit. In een Glazen Huis-achtige setting worden dagelijks liveopnames gemaakt. Jouw kans om aan te schuiven of een praatje te maken met de hosts: Peter en Dennis. Je vindt de studio in Hal 12 bij het theater.

De Motor Podcast op MOTORbeurs Utrecht

Meer dan een blik aan occasions op de motorbeurs

Een nieuw seizoen, een nieuwe motor? Motordealers vanuit het hele land nemen hun occasions mee waardoor MOTORbeurs Utrecht de ideale plek is om je te oriënteren op een nieuwe motorfiets. Misschien staat daar wel die ene waar je al langere tijd over nadenkt in jouw kleur en met alle wenselijke opties. Koop je een motoroccasion die aan de actievoorwaarden voldoen, dan kun je zomaar je aankoopbedrag terugwinnen.

Motormerken met 2024 nieuws

De motormerken hal zal dit jaar weer volop bezet zijn met nieuwe modellen. Op een uitzondering na zijn alle motormerken aanwezig. KTM is zo’n uitzondering. Merken die er wel staan: Aprillia, Benelli, BMW Motorrad, CFMoto, Ducati, Energica, Harley-Davidson, Honda, Indian, Kawasaki, Moto Guzzi, Royal Enfield, Suzuki, Triumph, Yamaha en Zero.

Tentverkoop MKC Moto Utrecht

Tijdens de motorbeurs bouwen we bij onze vestiging in Utrecht een outlettent op. Hier koop je jouw motorkleding met sterk oplopende kortingen. Ideaal te combineren met de pendelbus in het weekend. Of vanaf donderdag al met eigen vervoer. MKC Moto Utrecht ligt op 12 autominuten van Jaarbeurs Utrecht. Onze openingstijden zijn extra verruimd met koopavonden op donderdag en vrijdag. In het weekend zijn we geopend van 9:00 uur tot 19:00 uur op zaterdag en zondag.

Aftermovie MOTORbeurs Utrecht 2023