fbpx

Het bezitten van een vette custom bike staat op menig wishlist – inclusief die van mijzelf. Dankzij onze vrienden van MotoShare is die wens een stapje dichterbij. Je maakt namelijk kans om een exemplaar van Tamarit Motorcycles te winnen die speciaal voor de lancering van het platform in Spanje is gebouwd.

MotoShare is het grootste huurplatform van Europa waarop particulieren en motordealers hun motoren te huur aanbieden. Ben je oriënterend op een nieuwe motor of vind je het leuk om zo nu en dan af te wisselen dan is het dus een gouden formule om daar een motor te huren. Nu dus ook wanneer je straks weer naar je vakantiebestemming in Spanje mag.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MotoShare (@motoshare)

Door de voorliefde voor Triumph is de Gotham – zoals deze custom built gekroond is – in de basis een Triumph Bonneville uit 2007. Echter is er buiten het blok weinig meer aan te herkennen. Een smaakvolle mix van verschillende stijlen maken de Tamarit Gotham een echt showpiece. Het model is afgeleid van de Gullwing van Tamarit en voor deze build voorzien van een volledig nieuw ontwikkeld achterspatbord. Daarnaast beschikt het model over een mooi uitlaatsysteem van het Italiaanse Zard.

Tamarit Gotham Motoshare

Bij een custom bike zoals deze horen de ogen gericht te zijn op de motor. De Gotham steelt de show en de outfit is daaraan ondergeschikt. Door de strakke combinatie waarin de vintage stijl met moderne technologie worden gemixed heb je een fantastisch geheel. De D3O protectoren in het Richa Bikerjacket en de Richa Original Jeans en de glasvezel Bell Riot helm.

Tamarit Gotham Richa motoroutfit

Outfit:

Bell Riot helm, Richa Yorktown bikerjacket, Richa Cruiser handschoenen, Richa Original Jeans, Stylmartin Matt sneakers

 

Foto’s door ‘enigma‘ Gonzalo Mártin. 

Kelvin de Wit


Kelvin z'n opvoeding bestond al vanaf jonge leeftijd uit motorrijden. Hoewel puur voor de fun, schroomt hij er niet voor om een volle dag in het zadel van zijn S1000RR te stappen. Een doppio espresso is wat hem de hele dag scherp houdt en op onze marketingafdeling is hij de rots in de branding.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder uw e-mail adres in om updates en promoties te ontvangen.

We gebruiken uw e-mail adres alleen voor gerichte MotorKledingCenter emails.