fbpx

Als een bewogen jaar zal 2020 de boeken ingaan en net als jij kijken we reikhalzend uit naar 2021. Niet in de laatste plaats vanwege de verdere uitrol van onze internationale activiteiten. Zo heb je eerder kennis kunnen maken met het nieuwe logo. En omdat Motorkledingcenter over de landsgrenzen nu eenmaal minder lekker bekt, hoort daar ook een nieuwe naam bij. Vanaf nu zal je ons online tegenkomen als MKC Moto.

 

MKC Moto in Brugge

Omdat MKC inmiddels in Nederland en België een begrip is geworden en we trots zijn op waar we vandaan komen blijven we dichtbij onze roots. Datzelfde geldt voor het serviceniveau en de persoonlijke aanpak zoals je dat al langer van ons gewend bent. Naast de naamswijziging hebben we eerder dit jaar de koppen bij elkaar gestoken en zijn we met Joma Moto, BikeExpert en Motorkledingcenter een keten van 13 winkels geworden.

Joma Moto is met 3 winkels een toonaangevend motorkleding concept en past qua gedachtengoed uitstekend bij Motorkledingcenter. De komende tijd zal dan ook verder gewerkt worden aan de integratie van de verschillende merken tot een sterk geheel. De ambitie ligt hoog waarbij we er komend jaar alles aan blijven doen om elke dag beter te worden. Om jou te ondersteunen bij die mooie hobby die we delen, nieuwe avonturen te smeden en om straks in betere tijden motorrijders weer bij elkaar te brengen.

MKC Moto winkels

MKC Moto België: Aartselaar, Beringen, Brugge, Oudenaarde (Richa Factory Shop), Zemst

MKC Moto Nederland: Assen, Hazerswoude-Rijndijk, Tilburg, Utrecht, Veghel, Venlo, Zutphen

MKC Moto Oostenrijk: Wiener-Neustadt

Kelvin de Wit


Kelvin z'n opvoeding bestond al vanaf jonge leeftijd uit motorrijden. Hoewel puur voor de fun, schroomt hij er niet voor om een volle dag in het zadel van zijn S1000RR te stappen. Een doppio espresso is wat hem de hele dag scherp houdt en op onze marketingafdeling is hij de rots in de branding.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder uw e-mail adres in om updates en promoties te ontvangen.

We gebruiken uw e-mail adres alleen voor gerichte MotorKledingCenter emails.