Wellicht heb je onze ‘We Glove You’ actie voorbij zien komen waarbij je 20% korting krijgt op de aanschaf van nieuwe motorhandschoenen. Het ideale moment dus om nieuwe motorhandschoenen te kopen, bijvoorbeeld wanneer je oude paar versleten is of omdat je simpelweg je motor-kledingkast wilt uitbreiden. Zo’n actie is natuurlijk hartstikke leuk, maar met een aanbod van meer dan 400 verschillende motorhandschoenen is de juiste keuze maken nog best een uitdaging. Met deze top 5 zomer motorhandschoenen hopen we je keuze wat makkelijker te maken.

Top 5 beste zomer motorhandschoenen 2021

1.      Alpinestars Copper zomer motorhandschoen

De Alpinestars Copper motorhandschoenen zijn razendpopulair. Gek is dat ook niet, want voor zijn zachte prijs biedt hij een hele boel waarde. De Alpinestars Copper is ideaal voor de stedelijke ritten tijdens de zomer. De handschoen is luchtdoorlatend zodat jij nooit last zult hebben van plakkende handjes. Daarnaast is deze motorhandschoen super licht en heeft hij een kort manchet. De handpalm is extra verstevigd en biedt goede grip. Ook zijn de knokkels voorzien van harde PVC protectie. Een fijne bijkomstigheid is dat de Copper is voorzien van geleidende vingertoppen zodat touchscreens gewoon bedienbaar blijven.

2.      Richa Scope zomer motorhandschoen

Richa is er met de Scope opnieuw in geslaagd om super fijne zomer motorhandschoenen op de markt te brengen. Wanneer de temperatuur oploopt en je het liefst zonder enige protectie de motor op stapt, is de Richa Scope je beste vriend. Dankzij de stretchende eigenschappen van deze motorhandschoen, heb je namelijk nauwelijks door dat je hem aanhebt. Ook de knokkelprotector heeft flexibele eigenschappen waardoor de handschoen ontzettend comfortabel is.

3.      REV’IT Mosca zomer motorhandschoen

Rijgevoel, comfort en protectie komen samen in de REV’IT Mosca. Deze zomer motorhandschoenen bieden eigenlijk alles wat je wilt hebben op een warme dag. De REV’IT Mosca zomerhandschoen heeft een neutraal uiterlijk waardoor hij op uiteenlopende motoren gedragen kan worden.

De goede bescherming heeft de Mosca te danken aan de slijtvaste buitenlaag, de elastische knokkelbeschermer en slijtvaste geitenleren handpalm. Daarnaast heeft REV’IT de handschoen ook nog eens extra verstevigd met een speciale laag op de handpalm en de duim, knokkels en pols. De Mosca is afgemaakt met een neopreen afwerking voor extra comfort. Je kunt deze handschoen ook krijgen in een in een waterdichte variant.

4.      Alpinestars SMX-2 Air Carbon V2 zomer motorhandschoen

De Alpinestars SMX is al jaren bekend en heeft al meermalig een doorontwikkeling meegemaakt. Hierdoor de Alpinestars SMX-2 Air Carbon V2 de ideale zomer motorhandschoen. Deze motorhandschoen is te krijgen in verschillende kleuren waardoor je hem altijd wel kunt combineren met je outfit.

Van voor naar achter is deze zomer motorhandschoen voorzien van de nodige features. Zo beschikt hij bijvoorbeeld over slijtvast geitenleer, een verstevigde handpalm en harde carbon knokkelbescherming. De kritische delen en vingers worden extra beschermd dankzij een zachte versteviging.

5.      Richa Blast zomer motorhandschoen

Voor de sportieve motorrijder is de Richa Blast een ideale zomer handschoen. De aandacht van Richa is bij deze motorhandschoen voornamelijk uitgegaan naar bescherming. De handschoen is volledig slijtvast en maakt gebruik van een CE-gekeurde PVC knokkelprotector. De kritische delen van de motorhandschoen zijn daarnaast extra verstevigd. Dankzij de 3M reflecterende delen op de handschoen ben je in het donker beter zichtbaar. Dat de Richa Blast is voorzien van luchtdoorlatende eigenschappen mag bij deze zomer motorhandschoenen voor zich spreken.

De “We Glove You” actie loopt van 5 tot 8 augustus, dus wacht niet te lang en profiteer van 20% korting op al onze motorhandschoenen. Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan de rest van onze motorhandschoenen collectie.