Ondanks dat het weer van de laatste weken ons anders doet laten denken, zitten we midden in de zomer en daarom is het hoogtijd voor een update van onze jaarlijkse terugkerende blog over de meest populaire dames motorjeans. Ben je opzoek naar een comfortabele motorspijkerbroek voor jouw stedelijke ritten? Lees dan snel deze blog verder over de top 10 meest verkochte dames motorjeans van 2021.

Top 10 meest verkochte dames motorjeans van 2021

In het afgelopen jaar is het landschap van de dames motorjeans flink veranderd. Nieuwkomers hebben de oude favorieten van de troon gestoten, dankzij hun vooruitstrevende eigenschappen.

Dames motorjeans - top 2021 - dames kevlar jeans

1.      Richa Jegging dames motorjeans

Onze nummer 1 van 2021 is hier een goed voorbeeld van. De Richa Jegging dames is razend populair dankzij zijn ultieme comfort. De Richa Jegging is namelijk een motorjeans met stretch waardoor hij je altijd voldoende bewegingsruimte geeft. De motorspijkerbroek is opgebouwd uit slijtvast denim materiaal zodat je in samenwerking met de protectoren op de knieën, goed beschermd blijft. Deze protectoren zijn in hoogte verstelbaar zodat ze altijd goed aanvoelen.

2.      Richa Nora Slim Fit kevlarjeans

De Richa Nora is een dames kevlarjeans die verkrijgbaar is met een normale en een slim fit pasvorm. De motorjeans staat er om bekend dat hij licht in gewicht is waardoor hij net aanvoelt als een normale spijkerbroek. De Richa Nora is verstevigd met kevlar op de kritische plekken waardoor hij slijtvast is. De buitenlaag van de broek bestaat uit een denim stof die stretchende eigenschappen heeft waardoor de vrouwelijke vormen goed worden geaccentueerd.

3.      REV’IT! Maple motorjeans

De REV’IT! Maple is een dames motorjeans van Nederlandse bodem. De motorjeans kenmerkt zich door zijn skinny pasvorm en is verworven met 130Z Cordura denim. Hierdoor zit de broek bijzonder fijn en is deze volledig slijtvast. Ook is deze dames motorjeans voorzien van CE-Gecertificeerde knieprotectoren en is hij driedubbel gestikt, hiermee wordt voorkomen dat de broek openscheurt tijdens een ongeval. Als dat nog niet voldoende is, kun je de broek zelf nog uitbreiden met heupprotectoren.

Dames motorjeans - top 2021 - dames kevlar jeans

4.      REV’IT Victoria motorjeans

De REV’IT! Victoria is één van de duurdere motorjeans uit ons lijstje, maar deze prijs is volledig gerechtvaardigd. De Victoria is volledig voorzien van Cordura en hierdoor dus slijtvast van top tot teen. Daarnaast zijn er extra slijtvaste PWR|Shield delen toegevoegd aan het zitvlak en de knieën. Ook is de motorjeans standaard voorzien van SeeSmart protectoren op de knieën en heupen die bijzonder flexibel zijn. Hierdoor wordt er dus niks overgelaten aan toeval op het gebied van bescherming, zonder dat dit ten koste gaat van het uiterlijk van de broek. De REV’IT Victoria komt in uiteenlopende lengtematen, waardoor hij geschikt is voor een breed publiek.

5.      Bullit Fury EVO Jegging motorjeans

Op nummer 5 in onze lijst van top 10 meest verkochte dames motorjeans van 2021, staat de Bullit Fury EVO Jegging. Een dames motorjeans die voortborduurt op de successen van zijn voorganger, die onze vorige lijst op nummer 1 stond. Deze motorjeans weet menig harten te veroveren door zijn geweldige looks. De broek is high waisted en heeft een skinny pasvorm, hierdoor valt hij echt nauwelijks op naast een normale skinny jeans en zal niemand door hebben dat je een motorbroek draagt. De broek is verworven met een slijtvast materiaal en heeft een vocht afvoerende binnenvoering, waardoor je deze broek ook graag draagt op de warmere dagen.

6.      REV’IT! Shelby motorjeans

Als je comfort en bewegingsvrijheid belangrijk vindt, dan kan je wel eens uitkomen bij de REV’IT! Shelby. Een fijne comfortabele dames motorspijkerbroek met stretchende eigenschappen en volledig slijtvast is. De broek is standaard voorzien van protectoren op de knieën, die bekend staand om hun flexibele eigenschappen. Hierdoor kun je met deze motorbroek prima een rondje door de stad lopen na je motorrit, zonder dat dit je extra moeite kost.

7.      Alpinestars Stella Callie motorjeans

Natuurlijk mag Alpinestars niet ontbreken uit ons lijstje. De Alpinestars Stella Callie is een no-brainer voor vrouwelijke motorrijders die goed voor de dag willen komen. Deze kevlar motorjeans mag namelijk zeker gezien worden en zit vol met stoere details. Daarnaast zit hij ook comfortabel, dit komt doordat de stof van de kevlar jeans stretchende eigenschappen heeft en door de speciale stretchdelen op de knieën en onderrug. De knieën zijn standaard voorzien van flexibele en onzichtbare knieprotectoren. Deze protectoren kun je zelf ook toevoegen aan de heupen.

8.      Alpinestars AS-DSL Emi motorjeans

De Alpinestars AS-DSL Emi is voortgekomen uit een samenwerking tussen Alpinestars en kledingmerk Diesel. En eerlijk is eerlijk, het resultaat mag er zeker zijn. De Alpinstars Emi is een stijlvolle motorjeans die is geoptimaliseerd voor de vrouwelijke pasvorm en bevat ergonomische aanpassingen op de knieën waardoor hij bijzonder fijn zit. De broek is zodanig ontworpen dat schuring zoveel mogelijk tegen wordt gehouden. Ook is deze dames motorjeans voorzien van aramide vezels die zorgen voor slijtvastheid en is hij driedubbel gestikt zodat je zeker weet dat de broek heel blijft tijdens een ongeval.

Dames motorjeans - top 2021 - dames kevlar jeans

9.      Richa Trojan motorjeans

Gebruikmakend van de nieuwe ‘single layer technologie’ is de Richa Trojan een bijzonder beschermende en comfortabel dames motorjeans. De motorspijkerbroek zit licht aan en is zeer geschikt voor de zomerdagen. De broek heeft een slim fit pasvorm en is standaard voorzien van knieprotectoren die in hoogte te verstellen zijn. Dankzij het uiterlijk wat overeenkomt met een hedendaagse spijkerbroek, kan je de Richa Trojan gerust een hele dag op kantoor dragen zonder dat iemand het doorheeft.

10.  Richa Apache kevlarjeans

We beginnen en eindigen onze lijst met de top 10 dames motorjeans van 2021 met een motorjeans van Richa. De Richa Apache dames motorjeans heeft een cargo look wat hem een stoer uiterlijk geeft. De motorjeans bestaat uit een mix tussen katoen met stretchende eigenschappen en Dupont Kevlar. De samenwerking tussen deze stoffen maken de broek comfortabel en slijtvast. Daarnaast geniet je met de Richa Apache ook over andere features zoals extra versteviging op de impactzones, veiligheidstiksels waardoor de broek niet kan openscheuren, knieprotectoren en de optie om heupprotectoren toe te voegen, en 7 buitenzakken zodat je altijd voldoende plek hebt om je spullen in op te bergen.

Wellicht heb je in deze lijst jouw toekomstige motorjeans gezien, is de vonk toch nog niet helemaal overgeslagen? Check dan ons volledige aanbod aan dames motorjeans met keuze uit meer dan 50 motorjeans. Ook kun je een kijkje nemen op onze pagina over dames motorkleding, waar we je graag inspireren met de nieuwste modetrends voor op de motor.