Terwijl de dagen steeds korter worden en de motorrijder steeds meer uit het straatbeeld verdwijnt,  introduceert REV’IT! zijn Herfst/Winter 2018 collectie. Dé collectie gericht op de diehard motorrijder die niet terugdeinst voor een spatje en zijn woon-werk kilometers efficiënt door de file heen rijdt. REV’IT! strooit zelf met uitspraken als “modieuze nieuwe jacks voor de grootstedelijke woonwerker” en “verbazingwekkende Gore-Tex winterhandschoenen” waarmee de lat hoog wordt gelegd. Ik highlight hier de (in mijn ogen) hoogtepunten van de nieuwe REV’IT! collectie.

REVIT trench gore-tex motorjasBetaalbaar en fatsoenlijk gelamineerd Gore-Tex

REV’IT! heeft met de Ridge GTX en de Trench GTX naar eigenzeggen de aanpak van het design omgedraaid. Waar bij de voorgaande urban motorjacks van REV’IT! eerst een alledaagse fashion jas werd neergezet waarna deze vervolgens werd opgebouwd tot iets functioneels, is dat nu omgekeerd. De fundering van deze nieuwe gelamineerde Gore-Tex motorjassen ligt op uitgebreid functioneel vlak waarna deze werden gestriped tot iets casuals. Met de REV’IT! Trench en Ridge camoufleer je je 100% waterdicht in en rondom de stad als een ontdekkingsreiziger in zakenmanskleren.

Gore-Tex motorjassen 2.0

De REV´IT! Poseidon 2 en Neptune 2 zijn het resultaat van iets goeds, maar dan nog beter. REV’IT! heeft bij deze veelzijdige tourjassen feedback verzameld van over de hele wereld om hun producten naar een hoger niveau te krijgen. De Neptune was altijd al één van de beter verkopende Gore-Tex jassen van het assortiment en doet er nog een schepje bovenop, of eerder van af eigenlijk. Ze hebben het gewicht van deze allrounder wat omlaag weten te brengen en de luchtdoorstroming wat omhoog. Bij de Poseidon 2 zijn de ingrediënten van de materialencocktail enigszins aangepast. Door lichtere stoffen te gebruiken op plekken waar je veel beweegt en zwaardere stoffen op valgevoelige plekken ontstaat er een samenspel van protectie en flexibiliteit.

Houdt je warm in de winter

Als je gewend bent om met temperaturen rond het vriespunt te rijden beschik je over de wetenschap van koude handen. Om je zo goed mogelijk te weren tegen de elementen brengt REV’IT! deze twee nieuwe Gore-Tex handschoenen uit. De Kodiak en Livengood hebben allebei zo hun pluspunten. De eerste van de twee is zeer slijtvast en heeft een deftige uitstraling. De tweede van het stel is gelamineerd en presteert het beste op een motor met handvatverwarming dankzij een dunnere laag bij de handpalm.

Als de basis goed is

Andere nieuwigheden binnen de Herfst/Winter 2018 collectie van REV’IT! zijn de basis- en mid-layers. REV’IT! heeft weer een rits aan nieuwe technische materialen die ze hebben verwerkt in de voeringen om je lichaam optimaal op temperatuur te houden. De nieuwe range thermokleding van REV’IT! zijn betaalbaarder en zijn design technisch beter doordacht. Kies de mid-layer die het best bij jouw gebruik past.

Welke rijder ben jij?

REV’IT! probeert elk jaar hun assortiment breed in te zetten om elke type rijder te kunnen bedienen. Of je nu de motor gebruikt om de wereld te ontdekken of de provincie meer dan genoeg is, REV’IT! heeft vast een passend pak. Deze Herfst/Winter collectie van REV’IT! focust op het seizoen waarin deze uitkomt. Voor degene die nog wel even door gaan rijden dit en volgend jaar is de collectie bekijken zeker de moeite waard.REVIT nieuwe collectie 2018