In samenwerking met Richa introduceren we een speciaal ontwikkeld motorpak voor onze partner KNMV. De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging heeft ons het vertrouwen gegeven om voor hun professionele en KNMV gecertificeerde motorinstructeurs een motorpak te ontwikkelen in de voor hen herkenbare blauw-oranje samenstelling.

 

Richa Instructeursjas voor VRO instructeurs

 

Instructeursjassen voor VRO instructeurs.

Voor de KNMV-opgeleide instructeurs is zowel een all-season gelamineerd waterdicht pak, als een doorwaai zomer combinatie ontworpen. Deze gecertificeerde kleding is voorzien van standaard D3O protectoren en Oralite reflectiebanden voor de veiligheid. Richa is inmiddels gekend om haar speciaal ontwikkelde motorkleding voor diverse politiekorpsen en andere professionele instanties.

Deze nieuwe samenwerking tussen KNMV, Richa en MKC Moto laat zien dat MKC Moto de plek is voor elk type motorrijder, ook de professional. De KGI’ers kunnen vanaf nu terecht in een van de Nederlandse winkels voor het passen van de kledingsets. Rijscholen die in aanmerking komen voor een dergelijk pak kunnen contact opnemen met onze accountmanager Oscar van der Weijden.

 

Richa Instructeursjas voor KGI'ers

Instructeursjassen voor KGI’ers.

 

Headerafbeelding via KNMV