fbpx

De december feestmaand gaat hand in hand met cadeaustress. En dan zal je net zien dat jij uit de grabbelton het lootje trekt van de motormuis in de familie, zonder online verlanglijstje waar je direct kunt afstrepen en bestellen?! Sit back, relax en laat mij het werk doen. Met onderstaande motoraccessoires cadeautjes doe je elke motorrijder een plezier. Kerst, Sinterklaas, en ieder ander moment dat er iets te vieren valt, inbegrepen!

Motor cadeaus tussen de €0,- en €10,-

Houden jullie het cadeaubudget in de familie laag zodat er meer over is voor het kerstdiner? Of maak je liever een setje van allemaal kleinigheidjes om het uitpakproces te verlengen? Deze handige gadgets zijn een regelrecht succes voor het onderhouden van de motor en motorkleding.

Motor cadeaus tussen de €10,- en €30,-

Het overzicht hieronder zal aanvoelen als een bij elkaar geraapt zooitje.. en dat is het ook. Maar wel stuk voor stuk prima voor onder de kerstboom!

 

Motor cadeaus tussen de €30,- en €50,-

Laat jouw kerstbudget het nog toe? Kijk dan gerust verder want nu komt het echte werk! Met name de Muc-Off pakketten zijn erg populair wanneer het aankomt op motor cadeaus.

Motor cadeaus tussen de €50,- en €80,-

Met onderstaande cadeaus sla je de plank altijd raak. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

 

 

Motor cadeaus tussen de €80,- en €100,-

De Scorpion Belfast motorhelm is nog nooit zo goedkoop geweest met deze tijdelijke superdeal op de Pique variant. Met dit cadeau ga je voor goud bij de custom, urban en classic motorrijder. Ook (motor)scooterrijders komen er overigens goed mee weg.

 

Uitschieters (maar wel leuk om te geven)

Oops.. het is wat aan de dure kant, maar deze high-tech snufjes zijn misschien wel de ultieme motor cadeaus in ons assortiment. De Tomtom Rider 550 World is ook nog eens afgeprijsd, waarbij je ook de beschermhoes zowel online als in de winkel gratis meekrijgt. On the house!

Speel op safe met de MKC Giftcard

Het lijkt mij sterk.. maar als je er nu nog steeds niet uit bent welk cadeau je gaat geven, laat de motorrijder dan zelf een cadeau uitkiezen.

» Beschikbaar in €10,- / €25,- / €50,- / €100,-


Wil je doorgaan met onderzoek doen naar het pefecte cadeau voor de biker? Bekijk de volledige cadeaupagina!

Of lees verder:

Één reden waarom het motorseizoen nog niet voorbij is

Je motoraccu onderhouden in de wintermaanden

https://blog.motorkledingcenter.nl/tips-bij-het-kopen-van-onderkleding/

Davey de Lange


Davey is onze sociale boy. Avontuurlijk en vol energie waarbij zijn motorkilometers vooral in Azië zijn opgedaan. Als dat maar goed gaat, want tegenwoordig maakt hij ook de Nederlandse wegen onveilig op zijn Kawasaki Z750.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder uw e-mail adres in om updates en promoties te ontvangen.

We gebruiken uw e-mail adres alleen voor gerichte MotorKledingCenter emails.