fbpx

Als kleine jongens in een snoepwinkel zijn we over de Intermot in Keulen gegaan. De grootste Europese motorbeurs die eens per 2 jaar plaatsvindt. Ditmaal stoppen wij bij REV’IT om kort kennis te maken met de nieuwe REV’IT collectie 2017 motorkleding. In deze blog delen we de eerste beelden vast met je.

REV’IT! Sand 3 motorpak

De REV’IT Sand serie is een erg populair motorpak onder een grote groep rijders. Gewaardeerd vanwege de vele mogelijkheden en verschillende omstandigheden waaronder die gedragen kan worden. Voor 2017 heeft REV’IT de Sand 2 collectie van een update voorzien. De hele lijn; de motorjas, motorbroek en motorhandschoenen zijn onder handen genomen.

Voortaan is de REV’IT Sand 3 motorjas vervaardigd uit een polyester ripstop dat slijtvaster is dan het eerder gebruikte Cordura en gemakkelijker schoon te maken is. De ventilatieopeningen zijn vergroot op zowel armen als de torso. Op beide schouders is een riempje toegevoegd waardoor eenvoudig een GoPro of soortgelijke action cam kan worden toegevoegd. Het design is verder verfijnd en er zijn een tweetal volledig nieuwe kleuren toegevoegd; Donkerblauw-zwart en Zand-Zwart. De REV’IT! Sand 3 motorbroek is net als de jas vervaardigd uit een ripstop polyester wat hem gemakkelijker schoon te maken valt. Ook de ventilatieopeningen zijn bij de broek vergroot.

De Sand 3 adventure collectie wordt medio maart 2017 bij ons in de winkel verwacht. De Sand 3 motorjas gaat 449 euro kosten, de motorbroek 319 euro en handschoenen 99 euro.

REV'IT Sand 3 adventure motorkleding collectie 2017

REV’IT Sand Urban | Voor de stadse avonturier

Ben je als motorrijder op zoek naar de functionaliteit van een touring motorjas, maar wel meer vrijheid willen ervaren is de Sand Urban een geschikte kandidaat. Afgeleid van de Sand 3 biedt die dezelfde eigenschappen. De schouders en ellebogen worden beschermd door soepele Level 1 SeeSmart protectoren, in plaats van de Level 2 SeeFlex protectoren bij de Sand 3. Voor de buitenstof is een 2L polycotton stof gebruikt die met een wax-coating is behandeld om de urban stijl te benadrukken.

Het REV’IT Sand Urban jack wordt ook maart 2017 verwacht en gaat 499 euro kosten.

REV'IT Sand Urban stedelijke motorjas collectie 2017

REV’IT Pioneer en Discovery OutDry motorlaarzen

Met de komst van de Pioneer en Discovery OutDry motorlaarzen zet REV’IT het segment met adventure laarzen op z’n kop. Deze compacte schoenen bieden alle bescherming en de eigenschappen van een offroad-/allroad laars, maar zijn ook perfect geschikt voor het te voet ontdekken van nieuwe steden.

Respectievelijk kosten de REV’IT Pioneer en Discovery OutDry motorlaarzen 299 euro en 349 euro. Ze zijn inmiddels al te bestellen in onze webwinkel en vormen de optimale combinatie met de adventure motorpakken.

REV'IT Pioneer en Discovery OutDry collectie 2017

REV’IT Spitfire motoroverall

De laatste technologieën vanuit de MotoGP komen samen in deze nieuwe REV’IT! Spitfire motoroverall. In een drietal designs verkrijgbaar waarbij de Silver-Neon Yellow de meest opvallende verschijning is. Met slangpatroon accenten en de metallic zilver kleur onderscheidt je je van andere rijders. De positie van de PWR|Kevlar stretch is verbeterd wat het draagcomfort in rijpositie ten goede komt.

De REV’IT Spitfire wordt verwacht in januari 2017 en zal 999 euro gaan kosten.

REV'IT Spitfire one piece collectie leren overall 2017

Videoimpressie Intermot Keulen

Kelvin de Wit


Kelvin z'n opvoeding bestond al vanaf jonge leeftijd uit motorrijden. Hoewel puur voor de fun, schroomt hij er niet voor om een volle dag in het zadel van zijn S1000RR te stappen. Een doppio espresso is wat hem de hele dag scherp houdt en op onze marketingafdeling is hij de rots in de branding.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder uw e-mail adres in om updates en promoties te ontvangen.

We gebruiken uw e-mail adres alleen voor gerichte MotorKledingCenter emails.