Het tofste evenement van het jaar komt er weer aan. Van 20 t/m 23 februari 2020 start zoals ieder jaar het motorseizoen met de enige echte MOTORbeurs. Tijdens de 36ste editie kunnen we weer genieten van 65.000 m² stampvol nieuwe motoren, shows en motorkleding met zo’n 80.000 tot 100.000 motorliefhebbers. De mooiste 800 m² bemachtigen wij en daarmee hebben we 100 m² meer ruimte in vergelijking met vorig jaar om zoveel mogelijk collecties motorkleding & motorhelmen uit te lichten. En als je toch je extra voordelige kaartjes op onze website hebt gekocht, kan je daar gelijk je gratis travelkit ophalen!

 

 

MOTORbeurs Utrecht 2020 activiteiten

Ook voor actie ben je zoals elk jaar bij de MOTORbeurs in Jaarbeurs Utrecht aan het goede adres. Stuntshows, zelf rijden, demonstraties, een eerste gratis motorrijles, live motorbuilds en motorsport zijn één van de activiteiten waar je alvast voor kan warmlopen. Voor de allerkleinste is er ook dit jaar weer een speciaal ingericht kidsparcours (t/m 3 jaar). Ook Supermoto is van de partij na de succesvolle introductie van vorig jaar. Er is een circuit dat bestaat uit een verhard en onverhard oppervlak met verschillende jumps. En om de traditie erin te houden kan je op de stands van exposanten proefzitten op de nieuwste modellen. Zo zijn er nog een aantal activiteiten wat staat uitgelicht op de MOTORbeurs website.

Nieuwe motoren voor 2020

Hal 7 is where the magic happens! Hier staan de motorimporteurs te shinen en beland je als motorliefhebber in de zevende hemel. Zoals velen van jullie al weten zijn de new releases al geweest tijdens de EICMA 2019 in Milaan en een gedeelte daarvan worden tijdens de MOTORbeurs overgedaan voor degene die niet naar Milaan konden gaan, of simpelweg geen genoeg kunnen krijgen van de 2020 line-up.

De motoren die je kan verwachten:

  • BMW F900XR & F900R: 895cc paralleltwin middenklasse modellen 
  • Ducati Streetfighter V4 : 208 pk, 123 Nm koppel en GP stijl spoilers  
  • Kawasaki Supercharged Z H2: gloednieuwe Hypernaked met 200pk

 

  • Zodra er meer deelnemers bekend worden gemaakt voegen we ze toe!

 

Nieuwe uitrusting voor de rijder

Op 7 november 2019 in de massale hallen op EICMA in Milaan hebben we aardig wat foto’s kunnen schieten van de onthullingen! De meeste merken laten hun collectie rondom januari-februari binnen druppelen bij de dealers. Wij proberen de allernieuwste modellen mee te nemen en presenteren het tijdens de gehele MOTORbeurs 2020 periode zo overzichtelijk mogelijk.

Nieuwe helmen

  • Shoei Glamster: refereert naar de jaren ’70 en past prima in het neo retro segment

 

  • Zodra er meer deelnemers bekend worden gemaakt voegen we ze toe!

 

MotorKledingCenter voor 13e keer in hal 11

Met een nóg grotere stand en crew dan vorig jaar zal MotorKledingCenter in volle glorie aanwezig zijn op de 36ste editie van MOTORbeurs Utrecht. Met ons grote, tot de nok gevulde, magazijn proberen we iedere motorrijder van dienst te zijn! De focus zal zeker weer liggen op overzicht en voorraad om de winkelervaring zo prettig mogelijk voor iedereen te maken.

Motorbeursticket voorverkoop met gratis travelkit

Als je bij MotorKledingCenter je motorbeursticket haalt krijg je er een gratis travelkit (t.w.v. €17,95) bij cadeau. Daarmee bespaar je €21,45 als je de tickets in de voorverkoop haalt.