De 7 heerlijkheden route is een motorroute die ik al vaak heb gereden. Hier in Brabant is dit een leuke route om op een avond te rijden. Met twee uur rijden ben je namelijk weer thuis, natuurlijk kan je dit langer maken door een tussenstop bij één van de vele gezellige cafés die je onderweg tegenkomt.
motorroute

De officiële start van de motorroute is in Steenbergen, maar de route kan je natuurlijk ook op ander willekeurig punt oppakken. Wanneer je niet beschikt over een navigatiesysteem is de route ook goed te volgen via de ANWB-bordjes. Een route kaart is geen aanrader, dit heb ik de eerste keer gedaan en liep niet helemaal goed af. Ik raakten namelijk verdwaald omdat ik in Essen de verkeerd kant werd opgestuurd.
motorroutes steenbergen

Conclusie motorroute: 7 heerlijkheden

Deze route is mijn persoonlijke favoriet. Dit door de leuke binnendoor weggetjes langs weilanden, bossen, over dijken en door kleine dorpjes in Brabant en België. Het leukste aan deze route vind ik de bochten op de dijkweggetjes. Het minst leuke vind ik, het stuk door Bergen op Zoom, deze gaat dwars door de stad met stoplichten en zebrapaden.

Download motorroute

      

motorroute bergen op zoom

Dit artikel wordt mogelijk gemaakt door: www.motorroutes.net