We mogen weer! Omdat wij motorrijders met regelmaat een goede knuist vol gas geven en routes afleggen door heel Nederland hebben we in samenwerking met motorrijders.nl 5 motorroutes uitgestippeld.

Aan de Noord-Hollandse kust

Aan te rijden vanuit zowel Zuid-Holland en Noord-Holland nemen we je mee op slechts een klein stukje van de langgerekte Hollandse kust. Met genoeg plekken om een terrasje te pakken is deze route ideaal op een zonnige dag! Met een afwisseling tussen bos, polder en heide vermaak je je elke stuk van de route. Paraderen over de boulevard is ook mogelijk, die hebben we in de route verwerkt.

 

Industriële Iconen in Noord-Brabant

Er is iets moois aan de gang in ’s-Hertogenbosch en omstreken. Monumentale panden uit de hoogtijdagen van de Brabantse industrie bruisen weer van eigentijds ondernemerschap. Motorrijders.nl reeg een aantal fijne spots aan elkaar tot een relaxte zomeravondrit: de Industrie Iconen Route. Met 95km een prima rit om na een dag hard werken het hoofd te legen. Geniet van deze bochtige route van het noorden naar het zuiden van Brabant.

 

Route Arnhem – Langs de rivieren

Wil je de stadsdrukte van Arnhem achter je laten? Zet dan deze route in je navigatie en ga op verkenning door het Gelderse achterland rond Arnhem en Nijmegen. Een heerlijke toer als een parelketting vol verrassingen, met een ronkende afsluiter met 145 enerverende kilometers. Neem wat losgeld mee voor het pontje en geniet van de vele dijken die deze route te bieden heeft.

 

Da’s nou Drenthe

Zodra je door Drenthe rijdt weet je waarom er hier het hoogst gemiddelde aantal motoren aanwezig zijn per inwoner. Op deze heerlijke motorroute rij je in alle rust over klinkerwegen tussen paarse heidevelden en een paar km verderop roept het strakke asfalt langs het TT Circuit al je vezels op om je innerlijke Valentino Rossi los te laten. Met de terrassen weer geopend kun je met gemak een complete dag vertoeven. Je zult je verbazend deze route echt door Nederland loopt.

 

Rijden op het randje van het IJsselmeer

De Zuiderzee is getemd door mensenhanden, zoals het hoort in Nederland. Maar rijdend naast, rond en over het IJsselmeer voel je nog altijd de spanning. Van de strijd tussen mens en water, van het krachtenspel op de grens van water en land. Met gezellige dorpen en schitterende vergezichten verveel je je geen minuut. Met ruim 350 km is tijdig starten een advies, wil je genieten van de vele dorpjes en terrassen langs de route. Rijd ’m met de klok mee, dan is het uitzicht het mooist.