De Nederlandse ontwerpers van REV’IT! hebben voor 2018 weer flink uitgepakt met de nieuwe collectie motorkleding voor het komende motorseizoen. Maak kennis met de nieuwe motorkleding voor het voorjaar en zomer. We lichten een aantal modellen voor je uit waar wij alvast naar uitkijken.

REV’IT! Yates motorsweater

De REV’IT! Yates (videoreview) maakte tijdens de EICMA in Milaan al furore als eerste sweatshirt dat op zichzelf als motorjas kan worden gedragen. Opnieuw overtreft REV’IT! haar eigen Tailored Technology filosofie waarmee het de laatste fashion trends weet te combineren met veilige motorkleding. Deze casual sweater is gemaakt uit een PWR|Knit materiaal dat in het Nederlandse lab is ontwikkeld en qua textuur dicht in de buurt komt van een reguliere sweater.REV'IT! 2018 Yates sweatshirtUiteraard zijn de vertrouwde SeeSmart protectoren toegevoegd en zijn er de nodige maatregelen genomen om de veiligheid te garanderen. Zo is hij voorzien van lussen die je met een motorjeans verbindt zodat de trui niet op kan kruipen wanneer je onverhoopt een schuiver maakt.

REV’IT! 2018 Nova met een klassieke twist

De REV’IT! Nova serie wordt ingevuld door een eendelig leren motoroverall en een meer vintage motorjacket. Hoewel door de horizontale streep ook het Nova one-piece een klassieke insteek heeft, is het bovenal een state-of-the-art pak waarmee je prima het circuit op kunt. Voorzien van de hoogwaardige protectie waarmee het ook de MotoGP betreed, inclusief Dual Compound sliders en Betac level 1 protectoren.REV'IT! 2018 Nova eendelig motorpakHet Nova Vintage jacket is daarentegen echt ingestoken op de retro rijders en komt in diverse kleurstellingen die het klassieke beeld verder weten in te kleuren. De Dual Compound sliders zijn achterwegen gelaten en de het rundleer heeft door een extra behandeling een authentieke, vintage uitstraling verkregen.

REV’IT! 2018 Pulsar one piece raceoverall

REV’IT! heeft de jarenlange ervaring in de MotoGP weten te vertalen in dit nieuwe Pulsar raceoverall. Door het full black design kan het bijna niet bruter. Door de speciale bewerking van het leer is een schubachtige structuur ontstaan. Samen met de suède details van strepen en logo’s, plus de volledig zwarte Dual Compound protectors is het nieuwe Pulsar overall alles behalve saai.REV'IT! 2018 Pulsar eendelig motorpakDe Pulsar one piece is ontworpen op prestaties en vormt een maximaal beschermende tweede huid voor de sportieve rijder. De 1.3 mm dikke rundleren basis, Betac CE level 1 protectoren en Dual Compound sliders op schouders, ellebogen en knieën.

Naast deze volledig nieuwe modellen heeft REV’IT! ook bekendere modellen van een update voorzien. Zo zijn we inmiddels aanbeland bij de Ignition 3 leren touring-lijn. Het Vapor 2 sport-touring pak en de Safari 3 textiel motorjas.