De zomer lijkt nog maar net begonnen als je naar het weer kijkt. Toch gaan we al langzaam richting het najaar en delen we bij deze de nieuwe motorkleding uit de herfst/winter 2016 collectie van REV’IT! die zeker het bekijken waard zijn!

Casual winter motorjassen voor forenzen

Vooral de forenzen die van het najaar en in de winter stug doorrijden kunnen hun geluk niet op met het arsenaal aan casual winterjassen waarmee REV’IT! op de proppen komt. Een eigenschap die ze allemaal delen is dat ze dankzij een Hydratex membraan waterdicht en ademend zijn. Voor de warmere winterdagen kan eventueel de thermische binnenvoering worden verwijderd. Ook zijn de nieuwe winter motorjassen nu allemaal voorzien van de bekroonde SeeSmart schouder- en elleboogprotectoren.

De nieuwe motorjassen zijn geïnspireerd op de laatste modetrends. Zo zijn de REV’IT! Williamsburg, Metropolitan Ladies en Fulton gebaseerd op het Parka model.motorjassen revit 2016

REV’IT! motorjeans voor 2017

REV’IT! heeft een aantal van de populaire motorjeans in de collectie van een update voorzien. Voor de dames is de Madison 2 Ladies herzien voor een betere pasvorm. Daarnaast wordt hij vanaf nu geleverd met de unieke SeeSmart flexibele protectoren. Voortaan heb je de keuze uit een denim blauwe en denim grijze variant.

Voor de heren is het basismodel Vendome 2 motorjeans verschenen. Deze Cordura-motorjeans is voortaan verkrijgbaar in een grijze en blauwe wassing. Ook voor deze motorspijkerbroek heeft REV’IT! de SeeSmart protectoren uit de kast gehaald wat garant staat voor optimale bescherming en maximaal comfort. Ook zijn de Philly 2 en Lombard 2 opvolgers van de populaire motorjeans toegevoegd aan het assortiment motorjeans. Bij de Philly 2 heb je maar liefst keuze uit drie kleuren (lichtblauw, donkerblauw en donkergrijs).

REVIT nieuwe collectie 2016

De ultieme tourbroek van REV’IT! is nu nog beter

REV’IT! heeft zijn naam hoog te houden als het gaat om tourbroeken. Met de Rev’it Dominator GTX motorbroek brachten ze de ultieme broek voor het toursegment op de markt. Met de input van rijders is de REV’IT! Dominator 2 GTX tot stand gekomen die nog verder is verbeterd. Zo zijn er ventilatievlakken op de benen aangebracht die door het gepatenteerde VCS | Aquadefence systeem 100% waterdicht en winddicht zijn af te sluiten zodat je de motorbroek onder de meest extreme en uiteenlopende omstandigheden kan dragen.

REV’IT! Stratos GTX verzekert je van warme handen

In de winter is het behouden van warme handen essentieel. De nieuwe REV’IT! Stratos GTX motorhandschoenen zijn de perfecte tourhandschoenen. Dankzij de comfortabele en slanke fit zijn ze prima te dragen of je nu een hele dag gaat toeren of door de stad beweegt. Het Gore-Tex membraan verzekert je van droge handen terwijl de thermische voering je handen warm houdt.REVIT nieuwe collectie 2016

Bekijk de webshop voor de volledige REV’IT herfst/winter 2016 motorkleding collectie.