fbpx
No product with that ID found.No product with that ID found.

Zie je het al voor je? Met al je maten tussen de gebouwen door vliegen als een Avengers-motorgang? Het kan allemaal! HJC Marvel Specials maakt het mogelijk om de look van de welbekende superhelden over te nemen. Met de nieuwste Iron Man (RIP), Spiderman, Black Panther en Captain America superhelmen waan jij in een superheldenstatus en maak je samen met je team de straten weer ‘veilig’. Ook voor de bad-ass motorrijder hebben we wat in petto wat resulteert tot een vette match boven jouw motorpak, namelijk: de twee populaire edities van Venom en één van Deadpool. Lees verder en een aantal komen net zoals in de Avengers End Game film samen, maar dan zonder de almighty Thanos die de helft laat verdwijnen.

Er zit een twist aan het einde van dit Avengers motorblog.
Star Wars en Disney personages doen namelijk ook gewoon mee!

 

Dé Marvel Avengers HJC superhelmen

We starten met de Avengers! Alle HJC Marvel Avengers Specials zijn uiteraard alleen verkrijgbaar als sportieve integraalhelm. Ook zijn de ultra lichte helmen stuk voor stuk geschikt voor zowel de sportieve rijder, als de tour rijder en kan je er zo ’t circuit mee op. Voor ieder wat wils. Fact: ons is opgevallen dat de meeste Super Sport, Sport of Naked bike owners hiermee rijden.


Buitenaards toffe Marvel Villains helmen

Dan pakken we de slechteriken van Marvel erbij. Naast de buitenaardse uitstraling van de razend populaire Venom helmen, hebben we ook een helm van de semi-slechterik Deadpool aan de collectie toegevoegd. Alle drie de integraalmodellen zijn lichtgewichten en circuit-proof. Zeer geschikt voor de sportieve en tour rijders dus. Fact: Venom 2 is de populairste helm uit deze collectie.


‘Out of this world’ Star Wars helmen

We gaan verder naar de Star Wars collectie. De Star Wars helmen hebben een speciale force-field om je hoofd waardoor ze ook geschikt zijn voor ruimtereizen… Geintje! De evil Darth Vader systeemhelm is perfect voor de recreatieve touring, of sport-touring motormuis. De Fighter Pilot en Poe Dameron jethelmen zie je sneller terug bij de chopper- en custombike motorrijders. En de Kylo Ren helm is juist weer voor de sportieve (circuit) rijder. Fact: wij verkopen geen ruimtereis helmen.


HJC Disney Helmen

Deze kennen we allemaal! De uiterst serieuze racehelm, met de Mike Wazowski van Monsters en Co print, laat het kind in je naar boven komen. En ook deze is weer zeer geschikt voor de sport- en nakedmotoren, net zoals de Cars Lightning MCQueen versie. Fact: beiden helmen bevatten als extra optie Quick Release wangkussens voor noodsituaties.

DC Comics helm – The Flash

Last but not least, de Flash helm DC Comics editie! Deze betaalbare integraalhelm is een uitstekende startershelm met een letterlijk flitsend uiterlijk waar je niet omheen kan. Fact: dit is de enige DC Comics helm van HJC. One of a kind!

 

Online of in de winkel

Meer dan genoeg super vette printjes waar je uit kan kiezen al zeg ik het zelf. De bovenstaande helmen zijn logischerwijs allemaal beschikbaar in onze webshop. Maar als je een bezoekje wilt nemen aan één van onze winkels liggen de Venom, Iron Man, Spiderman, Deadpool en Black Panther voor je klaar om te passen en mee te nemen.

 

Mijn grote favoriet is de Black Panther helm. Welke helm is jouw grote favoriet, of welke zie je graag terug in de collectie?
Let us know in de comment sectie hieronder!

Davey de Lange


Davey de Lange timmert aan de weg bij Motorkledingcenter als content marketeer, maar ook op zijn recent aangeschafte Z750. Deze social guy is altijd in voor een (digitaal) praatje.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder uw e-mail adres in om updates en promoties te ontvangen.

We gebruiken uw e-mail adres alleen voor gerichte MotorKledingCenter emails.