Waar HJC Specials eerst de focus had op superhelden zie je een duidelijk verschuiving naar de villains. En eerlijk is eerlijk, je ziet de Venom II vaker rijden dan welke Rpha 11 print dan ook. Iron Man (RIP), Spiderman en Black Panther has left the building. We krijgen er de Carnage en Joker printjes ervoor terug. Voor de bad-ass motorrijder zal dit perfect uitkomen om optimaal te matchen met een stoer motorpak. Almighty Thanos heeft net zoals in de Avengers End Game iedereen laten verdwijnen, op een paar slechterikken na.

We beginnen met de twee nieuwkomers: Joker & Carnage.

[Update] – DC Comics – Joker

Altijd al in de schoenen willen staan van de Joker en die scene na willen doen waarbij je al dansend de trap afkomt voordat je de motor opstapt? Het is nu mogelijk met de hoofdpersonage in de gelijknamige film van DC op de HJC Rpha 11. Ontwikkeld voor het snellere werk en in deze graphics een echte eyecatcher.  Zo kun je er uitstekend mee uit de voeten op een sportbike en schroom je niet voor een uitstapje op het circuit. En oja, om die looks helemaal af te maken wordt een donker vizier standaard meegeleverd.

 

[Update] – Buitenaards toffe Marvel villains helmen

Dan pakken we de slechteriken van Marvel erbij. De buitenaardse uitstraling van de razend populaire Venom helmen is overal terug te vinden. Al deze integraalmodellen zijn lichtgewichten en circuit-proof. Zeer geschikt voor de sportieve en tour rijders dus. Fact: de Carnage print is afkomstig uit de Venom serie en is recentelijk toegevoegd aan het de villain collectie.

 

[Update] – Dé Marvel Avengers HJC Specials superhelmen

De Avengers zijn aan de beurt! Helaas moet ik mededelen dan deze zo hard zijn gegaan dat ze allemaal uit zijn uitverkocht op Captain America na. Deze Rpha 11 print is op dit moment de enige Avenger in de HJC Marvel Avengers Specials serie. Wie weet komen er nog meer in de toekomst. Captain America is uiteraard verkrijgbaar als sportieve integraalhelm. Ook zijn de ultra lichte helm geschikt voor zowel de sportieve rijder, als de tour rijder en kan je er zo ’t circuit mee op. Voor ieder wat wils. Fact: ons is opgevallen dat de meeste Super Sport, Sport of Naked bike owners hiermee rijden.

 

‘Out of this world’ Star Wars helmen

We gaan verder naar de Star Wars collectie. De Star Wars helmen hebben een speciale force-field om je hoofd waardoor ze ook geschikt zijn voor ruimtereizen… Geintje! De evil Darth Vader systeemhelm is perfect voor de recreatieve touring, of sport-touring motormuis. De Fighter Pilot en Poe Dameron jethelmen zie je sneller terug bij de chopper- en custombike motorrijders. En de Kylo Ren helm is juist weer voor de sportieve (circuit) rijder. Fact: wij verkopen geen ruimtereis helmen. 

HJC Specials Disney helm – Lightning MCQueen

De uiterst serieuze racehelm, met de Cars Lightning MCQueen print, laat het kind in je naar boven komen. En ook deze is weer zeer geschikt voor de sport- en nakedmotoren. Fact: de helm bevat een extra optie Quick Release wangkussens voor noodsituaties.

 

HJC Specials DC Comics helm – The Flash

Last but not least, de Flash helm DC Comics editie! Deze betaalbare integraalhelm is een uitstekende startershelm met een letterlijk flitsend uiterlijk waar je niet omheen kan. Fact: dit is de eerste DC Comics helm van HJC. One of a kind! Nu de Joker erbij is gekomen hebben we een tweede DC hoofdrolspeler.

 

Online of in de winkel

Meer dan genoeg super vette printjes waar je uit kan kiezen al zeg ik het zelf. De bovenstaande helmen zijn logischerwijs allemaal beschikbaar in onze webshop. Maar als je een bezoekje wilt nemen aan één van onze winkels liggen de Venom, Joker en Carnage voor je klaar om te passen en mee te nemen.