fbpx

De opening van MotorKledingCenter Tilburg komt steeds dichterbij en achter de schermen is er voor de nieuwe vestiging al veel gebeurd. Een compleet nieuw team is samengesteld en er wordt nog druk gewerkt om de winkel klaar te maken voor de grandopening op 23 juli. Binnen dit nieuwe team is al een nieuwe storemanager aangesteld, namelijk: Fanny Roest. Fanny is een maand geleden begonnen in MKC Hazerswoude om het reilen en zeilen van de organisatie zoveel mogelijk tot haar te nemen.

Toekomstplannen voor MotorKledingCenter

Om dezelfde look en feel van MotorKledingCenter Hazerswoude over te brengen naar Tilburg zijn Fanny en Niels de Boer (de storemanager van MKC Hazerswoude) druk bezig geweest om de MKC formule uit te schrijven. Fanny en Niels willen natuurlijk op dezelfde lijn zitten wanneer zij de medewerkers van hun vestiging moeten instrueren. Justin van Beek, die een jaar in Hazerswoude heeft gewerkt en goed weet waar MotorKledingCenter voor staat, zal Fanny hierin ondersteunen. “Ik wil in MKC Tilburg dezelfde leuke sfeer creëren als in Hazerswoude. Naar mijn idee is de frisse kijk en de ervaring van Niels en mij een aanvulling voor MotorKledingCenter. Wij gaan meer structuur aanbrengen en ervoor zorgen dat we altijd de beste service en kwaliteit kunnen bieden .”motorkledingcenter-interview-fanny-roest

Even voorstellen

Toen Fanny mij vertelde waar ze woont moest ik even achter mijn oor krabben. Ik had zelf namelijk nog nooit gehoord van het dorpje Netersel. “het ligt een half uurtje onder Tilburg in de buurt van de Belgische grens, dus qua reistijd is het goed te doen.” Fanny heeft een jaar haar motorrijbewijs en is met mooi weer te vinden op haar Suzuki GS500E. “De GS500 is een prima beginnersmotor maar ik ben nu druk bezig met sparen voor de volgende stap, namelijk: een Suzuki Bandit.”

Fanny werkt al vanaf haar 16e en is haar carrière begonnen bij een campingwinkel in de buurt. Omdat ze haar ervaring vooral in de praktijk wilde opdoen is zij een BBL opleiding detailhandel gaan doen zodat ze al werkend kon leren. “Ik heb op deze manier al van verschillende branches mogen proeven waaronder mijn laatste baan bij de Xenos, waar ik direct begonnen ben als manager.”

Fanny over MotorKledingCenter

“Ik kwam op de facebookpagina van MotorKledingCenter een post tegen met het bericht dat zij een nieuwe winkel in Tilburg gingen openen. Dus ik zei tegen mijn partner: dat lijkt me nu echt een droombaan. Waarop mijn vriend zei; dan solliciteer je toch gewoon… Ja moet ik dat doen? Ik heb het eigenlijk nog prima naar mijn zin bij de Xenos. Maar MKC bleef in mijn hoofd hangen. Dus twee dagen later een mail gestuurd of ze toevallig dan ook personeel zochten voor het nieuwe filiaal. Niet lang daarna werd er door JP terug gemaild met het verhaal dat ik dan wel een belachelijk goede sollicitatiebrief moest sturen. Na dat gedaan te hebben mocht ik op gesprek komen in het nieuwe filiaal in Tilburg (Zo kaal als wat, met alleen een bureau en 4 stoeltjes). Het klikte en ik was enigszins relaxed zover je dat kan zijn op een sollicitatie. Het 2de gesprek volgde vrij kort daarna. En een maand later begon mijn eerste werkdag bij  MKC hazerswoude, een heel leuk bedrijf met hele leuke mensen en een super te gekke sfeer. Ik weet zeker dat ik hier nog lang blijf en ik ga er  samen met ons team een topwinkel van maken in Tilburg.”Interview-personeel-Fanny-roest

Interview personeel MKC:

 1. Wat is je droommotor?
  Honda CB650F 2016
 2. Hoe zou je jezelf omschrijven in één woord?
  Charismatisch.
 3. Wat zijn je hobby’s?
  Motor rijden, met muziek bezig zijn, beurzen bezoeken.
 4. Waar woon je en in welk MKC filiaal werk je?
  Ik woon in Netersel en werk in filiaal Tilburg.
 5. Wat is je specialiteit binnen MotorKledingCenter?
  De casual motorkleding, motorjeans en motorschoenen.
 6. Wie is je droomvrouw of droomman?
  Paul Buisman.
 7. Wat is het verste punt waar je bent geweest op de motor?
  Het drielandenpunt.
 8. Wat is je minst favoriete vervoer?
  De trein.
 9. Wat is je favoriete motorkledingmerk?
  REV’IT!
 10. Wat zou je doen met één miljoen?
  Ik zou allereerst proberen om letterlijk te zwemmen in het geld.
 11. Wat is de grootste blunder die je ooit hebt gemaakt op werk?
  Dat was bij mijn vorige baan. Toen heb ik een bord opgehangen met de tekst: Zaad, nu 2 halen 1 betalen i.p.v. Kweekzaad, 2 halen 1 betalen.
 12. Waar droomde jij als kind van om later te doen?
  Ik wilde altijd kapster of kraamverzorgster worden..
 13. Race, tour, allroad, urban, custom of offroad?
  Tour.
 14. Hoeveel motorkilometers maak je gemiddeld per jaar?
  Ongeveer 4000km.
 15. Waar kunnen we jou voor wakker maken?
  Een gezellige vriendenavond met wat cocktails erbij.
 16. Wat is je droomplek om met de motor te rijden?
  Route 66.

 

Paul Buisman


Paul is onze avonturier en grijpt een gelegenheid graag aan om er tussenuit te knijpen naar buiten. Met verre reizen op de motor of met vrienden al dan niet met de tent op stap. Hij en zijn KTM 950 Adventure laten zich niet zomaar uit het veld slaan. Evenmin in zijn functie als marketing manager.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder uw e-mail adres in om updates en promoties te ontvangen.

We gebruiken uw e-mail adres alleen voor gerichte MotorKledingCenter emails.