fbpx

Achter de schermen wordt er al hard gewerkt om van MOTORbeurs Utrecht 2019 een top editie te maken. Inmiddels praten we al over de 35e editie en de organisatie wil dit vieren door grootser uit te pakken dan ooit te voren. Het startsein van de tickets is begin november al gegeven en de kaartverkoop loopt al aardig door. Wat de MOTORbeurs 2019 nog het bezoeken waard maakt lees je in deze blog waarin ik wat noemenswaardigheden heb opgesomd.

MOTORbeurs Utrecht 2019 activiteiten

De vertrouwde MOTORbeurs Utrecht formule wordt de 35e editie doorgetrokken waarmee de vaste bezoekers weten wat ze kunnen verwachten. Nieuwigheden zijn de BMW Mini GS Trophy demonstratie en de TT E-Gaming virtuele racecompetitie. Wat mij betreft zijn dat de juiste aanvullingen om je als bezoeker de gelegenheid te geven actief te participeren. Voor de toekomstige generatie motorrijders is er wederom ruimte voor vermaak vrij gehouden. Kinderen van 3 t/m 15 jaar kunnen hier zelf hun rijkunsten testen en zich alvast lekker maken voor het moment dat ze zelf het motorrijbewijs mogen halen. Zoals gewoonlijk ruikt het buitenterrein naar benzine en adrenaline. Hier worden de hele dag door shows gehouden door professionals die de raarste capriolen uithalen. Bekijk de activiteiten tot dusver. Motorbeurs utrecht 2019 activiteit

Nieuwe motoren voor 2019

Traditiegetrouw vormt hal 7, waar de motorimporteurs staan de motor Wal(HAL)la waar je als een kind in snoepwinkel kunt rondlopen. De meeste releases zijn al gedaan tijdens de Eicma 2018 in Milaan en worden tijdens de MOTORbeurs even overgedaan voor degene die Milaan net iets te ver vonden.

De motoren die je kan verwachten:

  • BMW S1000RR: 193,5 kilo’s op 207 paarden + symmetrie
  • Indian FTR 1200: De flat tracker met groot vermogen
  • BMW F 850 GS Adventure: De perfecte reisgenoot

motorbeurs utrecht nieuwe motoren 2019

  • BMW R 1250 R, RS en GS Adventure: Onderste uit de kan met ShiftCam

Motorbeurs utrecht 2019 bmw 1250

  • Yamaha 700 Ténéré: Een lang verwachte flop?

motorbeurs utrecht yamaha tenere 700Nieuwe uitrusting voor de rijder

Tijdens de Intermot 2018 hebben we al wat mogen proeven van de nodige introducties. MOTORbeurs 2019 presenteert dezelfde new releases met de nodige aanvullingen. De meeste merken laten hun collectie 2019 rondom januari-februari binnen druppelen bij de dealers. Zoals gewoonlijk proberen wij het nieuwste van het nieuwste mee te nemen en presenteren we het zo overzichtelijk mogelijk.

Nieuwe helmen voor 2019

  1. Shoei GT-Air II: Gestroomlijnd en Sena voorbereid
  2. Schuberth C4 Pro: Degelijkheid geperfectioneerd
  3. Bell Eliminator: Motorhelm met autorace design
  4. HJC 2019 modellen: Betaalbare allemansvrienden

MotorKledingCenter voor 12e keer in hal 11

Uiteraard is MotorKledingCenter ook weer van de partij tijdens de 35e editie. Met een groot magazijn en voldoende vierkante meters proberen we iedere motorrijder te bedienen. Zoals afgelopen jaren focussen we op overzicht en voorraad om de winkelervaring zo prettig mogelijk te maken. Als je bij MotorKledingCenter je motorbeursticket haalt krijg je er een gratis vizierspray (t.w.v. €13,95) bij cadeau. Daarbij bespaar je €3,50 als je de tickets in de voorverkoop haalt.

Paul Buisman


Paul is onze avonturier en grijpt een gelegenheid graag aan om er tussenuit te knijpen naar buiten. Met verre reizen op de motor of met vrienden al dan niet met de tent op stap. Hij en zijn KTM 950 Adventure laten zich niet zomaar uit het veld slaan. Evenmin in zijn functie als marketing manager.

Blijf op de hoogte

Vul hieronder uw e-mail adres in om updates en promoties te ontvangen.

We gebruiken uw e-mail adres alleen voor gerichte MotorKledingCenter emails.