MotorKledingCenter groeit en wil blijven groeien. Om deze reden is er een nieuwe accountmanager aangenomen: Niels Op den Kamp. Hij is nu een aantal maanden werkzaam bij MotorKledingCenter en misschien ben je hem al tegen gekomen onderweg in de MKC bedrijfswagen. Niels is verantwoordelijk voor het werven en onderhouden van de samenwerkingsverbanden met rijscholen en motorclubs. Samenwerken met rijscholen en motorclubs doet MotorKledingCenter al een lange tijd. Met de komst van de vestiging in Tilburg en de toekomstige vestiging in Zemst moest het netwerk echter worden vergoot. Een goede reden dus om een accountmanager aan te nemen met ervaring en passie voor het motorrijden.Accountmanager niels op den kamp

Even voorstellen

Niels woont in Culemborg wat ongeveer tussen Tilburg en Hazerswoude in ligt. Een handige plek dus om vandaan de weg op te gaan om het netwerk van beide vestigingen te vergroten. Hij heeft 11 jaar zijn motorrijbewijs en is zowel op de weg als op het circuit te vinden. Voor MotorKledingCenter werkte Niels bij Hoegee Suzuki Racing en Suzuki Finance op de marketing afdeling. Met deze werkervaring en affiniteit met motorrijden stond Niels dan ook al 1-0 voor tijdens zijn sollicitatie.

Vanaf dag één was al duidelijk dat Niels geen blad voor de mond neemt en recht voor zijn raap is. Hierdoor past hij, samen met zijn eigenaardigheid, goed in het team van MotorKledingCenter. Bijna iedereen die bij MKC werkt heeft wel iets buitengewoons en is dat bijna een must als je bij dit bedrijf wilt werken. Gelukkig is dat bij Niels dan ook geval en is hij de aangewezen persoon als visitekaartje van het bedrijf.

Rijscholen als ambassadeur van MotorKledingCenter

Rijscholen die bij ons zijn aangesloten halen hier hun voordeel uit. Het samenwerkingsverband werkt met een loyaliteitsprogramma waar de rijschool en de leerling beide profijt van hebben. Voor de rijscholen is het dus heel interessant om hieraan deel te nemen.

Één van de werkzaamheden van Niels is om nieuwe rijscholen te benaderen hierover en het contact met de bestaande te onderhouden. Heb jij een motorrijschool en ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan contact op met Niels Op den Kamp. Daarnaast kan MotorKledingCenter ook je leenkleding voor de leerlingen faciliteren.Accountmanager niels op den kamp

Hoe Niels bij MotorKledingCenter terecht is gekomen

Na de vacature gezien te hebben ben ik s’avonds toch maar eens gaan opschrijven waarom ik dacht geschikt te zijn voor deze functie. Al snel bleek dat ik zoveel wilde vertellen dat ik al snel drie A4’tjes vol had geschreven. Dat werd minimaliseren om tot een overtuigende sollicitatiebrief te komen.

Na enkele dagen spanning kreeg ik een reactie van Mark, ze wilden graag kennis maken met mij. Vol spanning reisde ik af naar Hazerswoude voor een kennismakingsgesprek. Het uur vloog voorbij en ik ging met een relaxed gevoel weer weg. Al snel werd ik uitgenodigd voor een tweede gesprek en een maand later was mijn eerste werkdag bij MKC Hazerswoude.”

Niels over MotorKledingCenter en zijn toekomstplannen

“Ik heb nog geen enkel moment spijt gehad van mijn keuze. De afgelopen 3 maanden zijn voorbij gevlogen. MKC is een jong en dynamisch bedrijf met een moderne bedrijfsfilosofie. Er wordt veel energie gestoken in het verbeteren van de kennis en kwaliteit. Het is met recht dé motorkledingspecialist van Nederland. Ik was verbaasd over de hoeveelheid productkennis elke willekeurig collega heeft.  Als nieuwkomer motiveert je dat enorm. Er heerst een hele energieke en collegiale sfeer en we gaan samen geen enkele uitdaging uit de weg.

Ik hoop met de kennis en ervaring binnen MKC de samenwerking met rijscholen verder uit te breiden en zo bij te dragen aan de groei van MKC in de Benelux. Met als doel met MKC bekend te staan als dé motorkleding specialist en partner voor alle rijscholen in Nederland. De eerste stappen zijn gezet om de samenwerking met rijscholen verder uit te breiden en te versterken, maar er liggen nog heel veel kansen en mogelijkheden voor mij klaar om bij te kunnen dragen aan de groei van MKC.”meet the crew motorkledingcenter

Interview Niels Op Den Kamp:

 1. Ben je een dromer, denker, doener of beslisser?

Dromer.

 1. Hoe zou je jezelf omschrijven in één woord?

Ambitieus.

 1. In welke sport zou je heel goed willen zijn?

In de MotoGP.

 1. Waar woon je en in welk MKC filiaal werk je?

Ik woon in Culemborg en als ik op de zaak ben is dat meestal in Tilburg.

 1. Wat is je specialiteit binnen MotorKledingCenter?

Relatiebeheer.

 1. Wie is je droomvrouw of droomman?

Die zit thuis.

 1. Welke motor vind jij het aller lelijkst?

Boss Hoss.

 1. Als je voor een dag een persoon mocht zijn, wie zou je dan zijn?

Valentino Rossi.

 1. Wat is je favoriete motorkledingmerk?

Alpinestars.

 1. Als je moest reïncarneren als motor, welke zou dat dan zijn?

Ducati Superleggera 1299.

 1. Wat is de grootste blunder die ooit hebt gemaakt op werk?

Per ongeluk mijn telefoon opgenomen met “hoi schat” terwijl niet mijn vriendin maar een klant belde.

 1. Met welke bekende persoon halen ze jou vaak in de war?

Jason Statham.

 1. Race, tour, allroad, urban, custom of offroad?

Race.

 1. Hoeveel motorkilometers maak je gemiddeld per jaar?

Veel te weinig, ongeveer 1500 kilometer per jaar.

 1. Waar kunnen we jou voor wakker maken?

Een koude Corona.

 1. Als je iedereen zou kunnen ontmoeten, levend of overleden, wie zou je dan ontmoeten?

Valentino Rossi zou ik wel eens willen ontmoeten.Accountmanager niels op den kamp