14 juli 2017 |

De motorvakantie checklist

Een motorvakantie kan vooral voor de eerste keer een hele onderneming zijn. Wat moet ik allemaal meenemen en hoe ga ik dit allemaal meenemen? Een motor biedt helaas niet de opbergmogelijkheden van een auto en je moet daarom creatief zijn met het vervoeren van je spullen. In deze blog deel ik mijn ervaring en kan je aan de hand van een checklist kijken of je nog items mist. Lees verder De motorvakantie checklist

16 januari 2017 |

Deze nieuwe motoren tref je op de 95ste autosalon in Brussel

De Expo in Brussel vormt deze week het toneel van de 95ste Salon waar bekende en minder bekende motorfabrikanten hun nieuwe speeltjes voor 2017 tonen. Tot en met 22 januari ben je er welkom om de nieuwigheden te bekijken. Ben je niet in de gelegenheid? Geen nood! Wij waren er en hebben de opvallendste motoren voor je op een rijtje gezet.

Lees verder Deze nieuwe motoren tref je op de 95ste autosalon in Brussel

04 januari 2017 |

Isle of Man: King of the Mountain

Je hart kloppend in je keel, de zweetparels lopen langs je gezicht, en je handen trillend op dat laatste moment voor de start wanneer je je vizier dicht slaat. Wanneer je voorganger zichzelf als een raket op steroïden lanceert weet je dat je nog 10 seconden hebt. Nog 10 seconden voordat je de rit van je leven gaat rijden. Dit is waar je het afgelopen jaar, of misschien zelfs wel je hele leven naartoe hebt gewerkt. Dit is het moment. Jouw moment, waarop jij en je motor één zijn en alles op alles gaan zetten. Winnen? Nee we denken niet eens aan winnen. Lees verder Isle of Man: King of the Mountain

09 mei 2016 |

Motorroute: de 7 heerlijkheden

De 7 heerlijkheden route is een motorroute die ik al vaak heb gereden. Hier in Brabant is dit een leuke route om op een avond te rijden. Met twee uur rijden ben je namelijk weer thuis, natuurlijk kan je dit langer maken door een tussenstop bij één van de vele gezellige cafés die je onderweg tegenkomt.
motorroute

De officiële start van de motorroute is in Steenbergen, maar de route kan je natuurlijk ook op ander willekeurig punt oppakken. Wanneer je niet beschikt over een navigatiesysteem is de route ook goed te volgen via de ANWB-bordjes. Een route kaart is geen aanrader, dit heb ik de eerste keer gedaan en liep niet helemaal goed af. Ik raakten namelijk verdwaald omdat ik in Essen de verkeerd kant werd opgestuurd.
motorroutes steenbergen

Conclusie motorroute: 7 heerlijkheden

Deze route is mijn persoonlijke favoriet. Dit door de leuke binnendoor weggetjes langs weilanden, bossen, over dijken en door kleine dorpjes in Brabant en België. Het leukste aan deze route vind ik de bochten op de dijkweggetjes. Het minst leuke vind ik, het stuk door Bergen op Zoom, deze gaat dwars door de stad met stoplichten en zebrapaden.

Download motorroute

      

motorroute bergen op zoom

Dit artikel wordt mogelijk gemaakt door: www.motorroutes.net